Όταν υπουργός του Μητσοτάκη κατήγγειλε την παγκόσμια συνωμοσία των εμβολίων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα βίντεο από τα παλιά φέρνουν στο φως της δημοσιότητας τα piperata.gr όταν ακόμα ο Άδωνις Γεωργιάδης, ήταν βουλευτής του “ΛΑΟΣ” και μίλαγε για παγκόσμιο “παραμύθι” γύρω από τον εμβολιασμό κατά της γρίπης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέρεται στον εμβολιασμό της γρίπης, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, με έντονη δυσπιστία, όσον αφορά τον εμβολιασμό, την ποσότητα των εμβολίων που η τότε κυβέρνηση είχε παραγγείλει αλλά και για την ύπαρξη της ίδιας της γρίπης και των καταγεγραμμένων θανάτων.
Συγκεκριμένα αναφέρει: ” Υπήρξε κάποια γρίπη…όχι και κάτι το τρομερό” και συνεχίζει “Εσείς παραγγείλατε 16 εκατομμύρια εμβόλια και εμβολιάστηκαν 320.000 κόσμος…μήπως σας κοροϊδέψανε;”

Η ερώτηση του Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον όσο συνεχίζει καθώς μιλάει για ένα παγκόσμιο “παραμύθι” που στήθηκε γύρω από τον εμβολιασμό για να εξυπηρετηθούν ορισμένα συμφέροντα.

Αυτά βέβαια τα έλεγε όσο ήταν βουλευτής του ΛΑΟΣ, γιατί ως υπουργός Ανάπτυξης της νυν κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, έχει ταχθεί προ πολλού υπέρ του εμβολιασμού και κατά των…”ψεκασμένων”!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ