Το Oruc Reis στην Ρόδο, ο Ερντογάν στην Αμμόχωστο και εμείς ασχολούμαστε αν θα παρελάσει ο Βαρουφάκης!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Τουρκία συνεχίζει να δημιουργεί τετελεσμένα και να παραβιάζει την εθνική μας κυριαρχία, ενώ στην Ελλάδα ασχολούμαστε με το αν θα γίνει πορεία στο πολυτεχνείο! Και εάν ο Βαρουφάκης θα φάει ξύλο όχι! Το σίγουρο είναι πως εάν χαθεί ελληνική κυριαρχία, όλο το πολιτικό σύστημα θα τρέχει να κρύβεται. Και μη νομίζουν ότι με τα διεφθαρμένα ΜΜΕ θα μπορέσουν να θέσουν σε καταστολή την ψυχή του έλληνα. Ο οποίος μπορεί να πιάστηκε κορόιδο από νταβατζήδες που χρηματοδοτήθηκαν ευθέως από τον Ερντογάν για να εκλέξουν κυβέρνηση, δεύτερη φορά όμως δεν θα την ξαναπατήσει.

Και ο Ερντογάν εισβάλει εκ νέου στην Κύπρο μαζί με στρατεύματα. Το τουρκικό ερευνητικό έφτασε μία ανάσα από την Ρόδο, ανενόχλητο! Και στην Ελλάδα επικρατεί η απίστευτη φαρσοκωμωδία με το εάν θα γίνει η πορεία για το πολυτεχνείο. Ένας άθλιος και ελεεινός διχασμός, με απόλυτη κυβερνητική ευθύνη, αλλά και την αντιπολίτευση σε ρόλο κομπάρσου του άθλιου θεάτρου!

AC3F9811 39DD 492B A6BB 1BA728D796C1

Η Ελλάδα αν έχετε πλέον την παραβίαση της υφαλοκρηπίδας της για αρκετούς μήνες. Ανέχεται επίσης την ενεργοποίηση από την Τουρκία του παράνομου – όπως λέγαμε – μνημόνιο με την Λιβύη. Δεν έχει προσπαθήσει να αποτρέψει ούτε μία στιγμή την τουρκική αρμάδα, όπως δικαιούται να το κάνει βάση του δικαίου της θάλασσας και του καταστατικού χάρτη του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Δηλαδή η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον πλανήτη που παραβιάζει το διεθνές δίκαιο εις βάρος της.

5E2B845A 72BB 4B8F 87F1 885DBF161F06
Ο Ερντογάν ανενόχλητος στην Αμμόχωστο

Η μη προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας και της εθνικής μας ακεραιότητας συνιστά παράβαση καθήκοντος και προδοσία. Θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικό το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας αυτές τις στιγμές, ιδιαίτερα για τα εθνικά θέματα. Οι πληγές που θα αφήσει η απώλεια εθνικής κυριαρχίας είναι πολύ βαθύτερες από αυτές της Πανδημίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ