Οργή Μακρόν κατά αμερικανικών ΜΜΕ που τον χαρακτήρισαν «ισλαμόφοβο»!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άστραψε και βρόντηξε ο Γάλλος πρόεδρος κατά αρθργράφου των New York Times, για άρθρο που τον φωτογράφιζε ως ισλαμόφοβο! Σήκωσε ο ίδιος το τηλέφωνο και ζήτησε τον λόγο… Μεγάλη ανησυχία για την πολιτική που θα ακολουθήσει ο Μπάιντεν, ο οποίος υποστηρίχθηκε από τις συγκεκριμένες εφημερίδες.

Είχε προηγηθεί παρόμοια επίθεση κατά των Financial Times και της Ουάσινγκτον Ποστ!

Η εποχή της αθωότητας έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Όπως και η αντιμετώπιση του όρου «ισλαμοφοβία», με αντιρατσιστική προσέγγιση που έτεινε να τον αντιστοιχήσει με τον «Αντισημιτισμό». Ο όρος «ισλαμοφοβία» φυσικά ήταν μία εφεύρεση των ακραίων ισλαμιστών του Κατάρ, της μουσουλμανικής αδελφότητας, και φυσικά του ηγέτη της ισλαμικής τρομοκρατίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Οι λαοί που έχουν την ατυχία να υπόκεινται στην ισλαμική τρομοκρατία τουρκικής προέλευσης, γνωρίζουν πλέον ότι ο όρος «ισλαμοφοβία» ήταν μέρος μιας άθλιας προπαγάνδας για να συγκαλυφθούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Μίας καλοπληρωμένες προπαγάνδας μέσα από χρυσοπληρωμένους λομπίστες που επηρέαζαν δυτικά ΜΜΕ ώστε να συγκαλύπτουν την τουρκική – κυρίως – θηριωδία.

Φαίνεται ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες αυτή η αυταπάτη συνεχίζεται και διέπει μάλιστα την αρθρογραφία κορυφαίων μέσων μαζικής ενημέρωσης. Χαρακτηριστικά παραδείγματα τα άρθρα των New York Times, των Financial Times και της Washington Post, τα οποία λίγο – πολύ καταλόγιζαν στον Γάλλο Πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν αλλά και στην Γαλλία, «ρατσιστική συμπεριφορά“, «ισλαμοφοβία» που ευθύνεται για το ξέσπασμα της Ισλαμικής τρομοκρατίας!

Η Τζερούσαλεμ Ποστ αποκαλύπτει το βρώμικο λόμπι της Τουρκίας στην Ουάσινγκτον!

Φυσικά αυτή η πρωτοφανής αλλοίωση της πραγματικότητας δεν είναι ασύνδετη από την αποκάλυψη της Τζερούσαλεμ Ποστ για τον τρόπο που λειτουργεί το τουρκικό λόμπι στις ΗΠΑ, το οποίο είναι σε θέση να υπαγορεύει ακόμα και αποφάσεις της αμερικανικής κυβέρνησης. Δεν είναι ξένοι από την πολυετή δράση του Κατάρ το οποίο παράλληλα με τη στήριξη της ισλαμικής τρομοκρατίας, φρόντιζε να αποκτά γερές θέσεις σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε η στάση τους να είναι όχι μόνο ανεκτική απέναντι στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας από τους ισλαμιστές τρομοκράτες, αλλά πολλές φορές να τα δικαιολογούν! Όπως άλλωστε γινόταν τόσα χρόνια με την Συρία, όπου το Κατάρ χρηματοδοτούσε το ισλαμικό κράτος και τα δυτικά μέσα στρεφόντουσαν κατά του συριακού λαού και της Δαμασκού.

Η οργή του Μακρόν

Φαίνεται ότι η ανοχή σε αυτή την άθλια προπαγάνδα λαμβάνει τέλος, πράγμα λογικό μετά τους ποταμούς αίματος από το θύμα τρομοκρατίας στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Φυσικά σε αυτόν τον αγώνα κατά της τρομοκρατίας, ο Γάλλος πρόεδρος έχει ηγετική θέση. Και το απέδειξε σηκώνοντας ο ίδιος το τηλέφωνο και επικοινωνώντας με τον αρθρογράφο των New York Times, Μπεν Σμιθ ο οποίος είχε γράψει το συκοφαντικό για τον ίδιον και την Γαλλία άρθρο.

«Όταν μέσα που λειτουργούν σε χώρες οι οποίες εμπνεύστηκαν από τον γαλλικό Διαφωτισμό, υπερασπίζονται την ισλαμική τρομοκρατία με οποιοδήποτε τρόπο, τότε έχουμε χάσει τον δρόμο μας», ήταν περίπου τα λόγια του Μακρόν.

Αντίστοιχη ήταν και η παρέμβαση χιλιάδων αναγνωστών των Financial Times σε αντίστοιχο άρθρο, υποχρεώνοντας την εφημερίδα να το αποσύρει από την ιστοσελίδα της. Όπως επίσης και η αντίδραση του γραφείου τύπου της γαλλικής προεδρίας, απέναντι σε άθλιο άρθρο της Washington Post, που αφήνει να εννοηθεί ότι ο Μακρόν υποθάλπτει τον ρατσισμό και φέρεται ως πολέμιος του Ισλάμ!

Είναι πάντως άκρως ανησυχητικό ότι οι συγκεκριμένες εφημερίδες στήριξαν με πάθος την εκλογή του Τζο Μπάιντεν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ελπίζουμε η πολιτική που θα ακολουθήσει ο νέος πρόεδρος, να μην είναι αντιστοιχεί με την προπαγάνδα των μέσων που τον στήριξαν.

Τέλος, ο πρόεδρος της Γαλλίας δεν πρέπει να μείνει μόνος του σε αυτή τη μάχη. Ειδικά η Ελλάδα και η Κύπρος πρέπει να του σταθούν μέχρι τέλους γιατί είναι θέμα που αφορά την ίδια την ύπαρξη μας. Την γεωπολιτική και την πολιτισμική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ