Η Δύση Έπεσε Μόνη της στον  Σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Paul Craig Roberts,* Reseau International, 19-11-20 

Μετάφραση: Μ.Στυλιανού

Εάν τα δικαστήρια επιβάλουν τον σεβασμό του εκλογικού νόμου, οι πλαστές ψήφοi θα ακυρωθούν και ο Τραμπ θα ανακηρυχθεί νικητής. Η εκλογική απάτη είναι πέραν πάσης αμφιβολίας. Και ιδού το πραγματικό ερώτημα: Απέναντι στην εχθρότητα τωνμέσων «ενημέρωσης», στην βία των οργανωμένων φανατισμένων διαδηλωτών και την μικροψυχία των Ρεπουμπλικάνων ο Τραμπ θα έχει την απαιτούμενη υποστήριξη για να αγωνιστεί μέχρι τέλους;

Αλλά ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο επόμενος κάτοικος του Λευκού Οίκου, η χώρα είναι πλέον ανεπανόρθωτα διχασμένη. Αμερικανοί που ψήφισαν Τραμπ γνωρίζουν ότι τους έκλεψαν την εκλογή με ένα πραγματικό πραξικόπημα. Γνωρίζουν ότι οι λευκοί έχουν δαιμονοποιηθεί ως ρατσιστές και ότι οδεύουν στο να γίνουν πολίτες δεύτερης κατηγορίας, σε αυτή που ήταν κάποτε η γη των ελεύθερων ανδρών. Τους πήρε πολύ χρόνο για να το αντιληφθούν, αλλά η ξεδιάντροπη κλοπή των εκλογών και η πλήρης σιωπή γι’ αυτό των μέσων ενημέρωσης τους έκανε να συνειδητοποιήσουν πόσο είναι ευάλωτοι ως “ρατσιστές λευκοί.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας είναι ότι οι Δημοκρατικοί και τα μέσα ενημέρωσης γνωρίζουν, καθώς και οι Ρεπουμπλικανοί ψηφοφόροι, ότι οι εκλογές έχουν κλαπεί. Αυτήν την κλοπή την οργάνωσαν. Την θεωρούν απαραίτητη για να απαλλαγούν από τον Τραμπ, ο οποίος δαιμονοποιήθηκε ως ρατσιστής, σεξιστής, Ρώσος πράκτορας και, σύμφωνα με την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι, ως ένας εσωτερικός εχθρός που αρνείται να δεχτεί αυτές τις κλεμμένες εκλογές.

Για τους Δημοκρατικούς, τα μέσα ενημέρωσης, τους φασίστες antifa/BLM, που οργανώνουν «νύχτες κρυστάλλων» ( Σημ: ναζιστικό πογκρόμ στην Γερμανία του Χίτλερ) ενάντια στις επιχειρήσεις που λειτουργούν με λευκούς, το να απαλλαγούμε από τον Τραμπ είναι πιο σημαντικό από οτιδήποτε που αφορά τη δημοκρατία. Το γεγονός ότι ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα εγκαταλείπει τη δημοκρατία σημαίνει, όπως συνέβη άλλοτε στην αρχαία Ρώμη, ότι η εξουσία είναι πλέον η υπέρτατη αξία.

Αν αυτή η κλοπή εγκριθεί, δεν θα υπάρξουν ποτέ ξανά εκλογές ελεύθερες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι εκλογές θα προγραμματίζονται για την εξυπηρέτηση της άρχουσας ελίτ, μέχρις ότου αυτή απαλλαγεί εντελώς από αυτό το ομοίωμα δημοκρατίας.

Σε προηγούμενα άρθρα μου, είχα προβλέψει ότι το μίσος που υποκινείται εναντίον του Τραμπ ήταν τέτοιο που η σκηνοθετημένη ήττα του θα προκαλούσε κραυγές για εκδίκηση εναντίον εκείνων που τον υποστηρίζουν, και αυτό συμβαίνει:

•         https://www.breitbart.com/2020-election/2020/11/06/leftists-never-trumpers-begin-compiling-lists-of-trump-supporters

•         https://www.breitbart.com/sports/2020/11/06/keith-olbermann-calls-for-tucker-carlsons-arrest

•        https://www.americanthinker.com/blog/2020/11/aoc_and_other_dems_vows_of_vengeance_on_trump_s

Περίμενα επίσης ότι ο Τραμπ θα αποκλειστεί από τα μικρόφωνα των μέσων ενημέρωσης, όπου θα μπορούσε να υπερασπιστεί τη θέση του ενώπιον του λαού. Και έτσι έγινε:

•         https://www.breitbart.com/the-media/2020/11/05/abc-cbs-nbc-cut-away-from-president-trumps-live-remarks-on-election

•         https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/newsmax-jeanine-pirros-show-cancelled-tonight-fox-news-found-going-report-election-fraud-video

Αυτή είναι η σημερνή κατάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα μέσα ενημέρωσης είναι 100% εχθρικά προς τους υποστηρικτές του Τραμπ. Το ίδιο και το Δημοκρατικό Κόμμα, η CIA και το FBI. Στο εξωτερικό, τα μέσα ενημέρωσης είναι επίσης εχθρικά προς αυτούς. Ποιος είναι υπέρ τους; Κανείς. Είναι μόνοι τους και δεν είναι οργανωμένοι. Στη σημερινή Αμερική, οι υποστηρικτές του Τραμπ είναι πιο δαιμονοποιημένοι από τους Εβραίους στη ναζιστική Γερμανία. Λίγοι γνωρίζουν τη σοβαρότητα της απειλής. Ένας Αυστραλός ανταποκριτής του περιοδικού Χρονικά,στο τεύχος Νοεμβρίου, είπε ξεκάθαρα τι διακυβεύεται. Να τι έγραψε: Δεδομένου ότι, σύμφωνα με την αριστερά, οι λευκοί άνθρωποι είναι παθολογικά ρατσιστές, η μόνη λύση που μπορεί να  δοθεί σε αυτό το λευκό ρατσισμό “θα πρέπει λογικά να οδηγήσει στην εξόντωση των ανθρώπων που τον ενσαρκώνουν.”

Με άλλα λόγια, τα στρατόπεδα θανάτου.

Οι λογικές συνέπειες δεν γίνονται πάντα πραγματικότητα, αλλά  αυτή η λογική συνεπάγεται εμφύλιο πόλεμο. Δεν είναι το δικαίωμα που οδηγεί εμφύλιο πόλεμο. Είναι το Δημοκρατικό Κόμμα, με την υποστήριξη των  εκπορνευμένων μέσων ενημέρωσης, που εξωθούν σε εμφύλιο πόλεμο. Και είναι οι υποστηρικτές του Τραμπ, της απογυμνωμένης εργατικής τάξης, που δέχονται επίθεση.

Δεν είμαι αισιόδοξος. Ο Jean Raspail έδειξε, στο προφητικό μυθιστόρημά του «Το Στρατόπεδο των Αγίων», ότι όταν ένας λαός δαιμονοποιείται και πείθεται για την ενοχή του, το μέγεθός του δεν έχει σημασία.

Αυτό που βλέπουμε σε όλη την Ευρώπη και στο Δημοκρατικό Κόμμα είναι η αποφασιστική επιθυμία να κατακλύσουμε τη λευκή πλειοψηφία με το άνοιγμα των συνόρων.

Αυτή η εγκληματική ηλιθιότητα ισχύει σε μεγάλο βαθμό για την ισχυρή ελίτ των παγκοσμιοποιών που θέλει το τέλος της εθνικής κυριαρχίας και την καταστροφή, με τη μαζική μετανάστευση, των εθνικών συνόλων που κάποτε αποτελούσαν μια χώρα.

Η ελίτ των παγκοσμιοποιών είναι οργανωμένη και έχει δισεκατομμύρια και δισεκατομμύρια δολάρια με τα οποία μπορεί να χρηματοδοτήσει τοσχέδιό της. Οι λευκοί που είναι τα θύματα, είναι ανοργάνωτοι, δεν έχουν χρήματα από τότε που οι δουλειές τους έχουν μεταφερθεί στην Ασία και, για να ζήσουν, μπορούν μόνο να βυθιστούν στα χρέη.

Οι ορδές ( των Μουσουλμάνων) που σταμάτησαν από τον Τσαρλς Μαρτέλ, και αργότερα στις πύλες της Βιέννης, θα θριαμβεύσουν τώρα με τη βοήθεια της Γερμανίας της Μέρκελ, της Γαλλίας του Μακρόν και της Προέδρου Καμάλα Χάρις (Σημ, Αντιπροέδρου του Μπάϊντεν που προορίζεται σύντομα να τον αντικαταστήσει λόγω ανοίας).

Εάν οι Δημοκρατικοί βγουν ατιμώρητοι από τις εκλογές του 2020, η Δύση και ο λευκός πληθυσμός της θα τελειώσουν.

Μπορούμε να αρχίσουμε να γράφουμε τη νεκρολογία της.

Σημ.Μτφρ:*Ο συντάκτης του άρθρου είναι συγγραφέας, πρώην καθηγητής εξεχόντων αμερικανικών πανεπιστημίων, πρώην υπουργός οικονομικών επί προεδρίας Ρέιγκαν, πρώην αρχισυντάκτης της Γουώλ Στρητ Τζέρναλ, κορυφαίας οικονομικής εφημερίδας. Είναι προσωπικότητα υψηλού διεθνούς κύρους. Τα άρθρα του αναδημοσιεύονται σε όλο τον κόσμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ