19/01/2021

Σχετικά με τον εφοδιασμό φονικών όπλων προς ΤούρκοΑζέρους από Ισραήλ

Επιμέλεια από Αντώνιο Αντωνά -Συγγραφέα.

Τα πιο κάτω ενδεικτικά αποσπάσματα τα αφιερώνω στους φίλους Ισραηλίτες, προς ανανέωση της μνήμης τους περί Ισλάμ , επ΄ ευκαιρία την σημερινή τους συμπεριφορά υπέρ των τουρκογενών απόγονων μωαμεθανών βαρβάρων μουσουλμάνων, σουννίτών, σαλαφιστών Αζέρων και την προμήθεια φονικών Ισραηλιτικών όπλων που εξαφάνισαν ακόμη μια γενιά αδελφών Χριστιανών Αρμενίων, οι οποίοι δεν ηττήθηκαν, αλλά εγκαταλείφθηκαν για ακόμη μια φορά στα χέρια της Τουρκία και των ομοίων της.

ΜΕΜΟ: Δεινοπάθησε η Εβραϊκή μειονότητα της Μικράς Ασίας στα χέρια των νεότουρκων εγκληματιών …. Και όσοι έτυχε τότε να βρίσκονται στην Ευρώπη κατά τον ΒΠΠ, Εβραίοι τούρκοι υπήκοοι τους αφαιρέθηκαν τα διαβατήρια και παραδόθηκαν στους ΝΑΖΙ ως αμνοί επί σφαγή…Και σχεδόν αφανίσθηκαν…  όπως και οι υπόλοιπες μειονότητες που δεν ήταν μουσουλμανικές … Αυτούς τους ανά τους αιώνες εγκληματίες … στηρίζετε; Ένα φίδι κρύβεται στο χορτάρι

Θυμηθείτε επίσης την καταβύθιση από τους Τούρκους – το πλέον πιθανό αφού ήταν σύμμαχοι των ΝΑΖΙ – πλοίου με 750 Εβραίους πρόσφυγες … Διασώθηκε μόνο ένας …… Πλοίο Στρούμα 23 Φεβρουαρίου 1942.

Επίσης θυμηθείτε ότι η μοναδική χώρα που άνοιξε τις αγκαλιές της ,στους τότε Εβραίους πρόσφυγες ήταν η Ελληνική Χριστιανική Κύπρος … Από εδώ ξεκίνησε ο αγώνας σας για την δημιουργία του νέου ΙΣΡΑΗΛ….

Προσθήκη.

«Ίσως οι Εβραίοι να μη «γνωρίζουν» (;) το ειδικό μίσος προς αυτούς που είναι βαθιά ριζωμένο στην ισλαμική θεολογία και ιστορία. Μου προκαλεί σύγχυση όταν βλέπω να προωθείται σε παγκόσμια επίπεδο η ισλαμική τζιχάντ και ο δρακόντειος ισλαμικός νόμος (η σαρία) και να βλέπω Εβραίους να γίνονται σύμμαχοί τους. Με το να μη λαμβάνουν θέση εναντίον των ισλαμιστών, οι Εβραίοι ενθαρρύνουν την ατζέντα τους. Τα γράφω αυτά προκειμένου να αφυπνίσω τους Εβραίους που βρίσκονται μέσα στην αυταπάτη ότι το ισλάμ είναι μια θρησκεία θεμελιωδώς φιλική προς αυτούς !!!!» (Δημοσιευθέν απόσπασμα)

Οι παρακάτω στίχοι του Κορανίου αφορούν ειδικά τους Εβραίους.

Από τότε που οι Εβραίοι έγιναν η πρώτη θρησκευτική ομάδα που αρνήθηκε να αλλαξοπιστήσει -η πρώτη ήττα των μουσουλμάνων- η οργή εναντίον τους εντάθηκε.

Σούρα 5:60 … Εκείνοι (οι Εβραίοι) που δέχτηκαν την κατάρα του Αλλάχ και τη οργή του, εκείνοι που τους μετέτρεψε σε πιθήκους και γουρούνια, εκείνοι που λάτρεψαν ψεύτικους θεούς.

Σούρα 2:61 Εξευτελισμός και ταπείνωση έπεσε πάνω τους [στους Εβραίους] και δίκαια αξίζουν την οργή του Αλλάχ. Αυτό συνέβη γιατί δεν πίστεψαν στις επικοινωνίες του Αλλάχ και σκότωσαν άδικα τους προφήτες. Αυτό συνέβη γιατί ανυπάκουσαν και ξεπέρασαν τα όρια.

Σούρα 2:65-66 Είπαμε στους Εβραίους που παραβίασαν στο ζήτημα του Σαββάτου: “Ας γίνετε πίθηκοι, περιφρονημένοι και απερριμμένοι”.

Σούρα 2:96 Και στα αλήθεια θα τους βρείτε (τους Εβραίους) τους πιο άπληστους της ανθρωπότητας για ζωή (και ακόμη πιο άπληστους- από εκείνους που γίνονται εταίροι του Αλλάχ…

Σούρα 4:161 Οι Εβραίοι θα υποφέρουν οδυνηρή τιμωρία επειδή δάνεισαν χρήματα.

Σούρα 5:12-13 Ο Αλλάχ έκανε διαθήκη με τα τέκνα του Ισραήλ …αλλά επειδή έσπασαν τη διαθήκη τους τους καταριόμαστε και κάναμε την καρδιά τους σκληρή… και πάντα θα ανακαλύπτεις προδοσία σ΄ αυτούς εκτός από λίγους.

Σούρα 5:70 Οι Εβραίοι αποκάλεσαν κάποιους από τους αγγελιοφόρους του θεού ψεύτες και κάποιους τους φόνευσαν.

Ιδού κάποιες Χαντίθ που καλούν σε δολοφονία των Εβραίων

Οι Χαντίθ συνιστούν συλλογές από λόγια και πράξεις του Μωάμεθ και η σαχίχ χαντίθ αποτελεί μία από τις γνήσιες και αυθεντικές συλλογές που αναγνωρίζεται από όλους τους λογίους του ισλάμ:

Σκοτώστε τους Εβραίους Πίσω από την Πέτρα:

Σαχίχ Μπουχαρί 4:52:177, που τη διηγείται ο Αμπού Χουράιρα: ο Απόστολος του Αλλάχ λέει: “Οι Εβραίοι θα πολεμήσουν μαζί σου, και θα σου δοθεί η νίκη επ΄ αυτών ώστε να πει μια πέτρα: “Ω μουσουλμάνε! Υπάρχει ένας Εβραίους πίσω μου. Σκότωσέ τον!” Αυτή η ιστορία είναι αρκετά σημαντική για τους μουσουλμάνους και έχει σημειωθεί πολλές φορές στις χαντίθ του σαχίχ μουσλίμ].

Ο ξεριζωμός των Εβραίων από την Αραβία:

Βιβλίο 019, Αριθμός 4366, διήγηση του Ουμάρ μπ. Αλ-Χατίμπ: Ακούσαμε το μήνυμα του Αλλάχ (είθε να είναι η ειρήνη μαζί του) να λέει: “Θα εξορίσω τους Εβραίους και τους Χριστιανούς από την Αραβική Χερσόνησο και δεν θα αφήσω εκεί παρά μόνο τον μουσουλμάνο”. [Αυτή και μόνο η σαχίχ χαντίθ λέει στον καθένα περί της «ισλαμικής» ανεξιθρησκείας].

Η Δολοφονία Εβραίων όπως έχει καταγραφεί σε διάφορες χαντίθ:

Από τη στιγμή που ανελήφθη ο Μωάμεθ πως δεν ήταν δυνατό να εκριζώσει ή να εξαναγκάσει τους Εβραίους να αλλαξοπιστήσουν, αποφάσισε να εξοντώσει όλες τις φυλές των Εβραίων από τις περιοχές πλησίον της Μέκκας. Άρχισε τότε μια συστηματική εξάλειψη των περισσότερων εβραίων ηγετών και διανοητών που ήσαν αντίθετοι στην τζιχάντ του ή που προέβαλλαν εμπόδια στο σχέδιό του για να ασπαστούν όλοι το ισλάμ. Ακολουθεί ένας κατάλογος των δολοφονηθέντων εβραίων ηγετών και διανοητών:

1) Ibn Sunayna, Εβραίος που δολοφονήθηκε απλά και μόνο γιατί ήταν Εβραίος.

2) Abu Afak, Εβραίος ποιητής, 120 χρόνων, που δολοφονήθηκε καθώς κοιμόταν.

3) Asma Marwan, μητέρα πέντε παιδιών, δολοφονήθηκε καθώς κοιμόταν. (Ακολουθεί περιγραφή σε μια σαχίχ χαντίθ).

4) Μια δούλα, μητέρα δύο παιδιών, δολοφονήθηκε καθώς κοιμόταν.

5) Μονόφθαλμος βοσκός, δολοφονήθηκε καθώς κοιμόταν.

6) Μια υπερήλικη που πραγματικά την έκοψαν στα δύο από μουσουλμάνους που την αιχμαλώτισαν σε μια επιδρομή.

7) Μια νεαρή δούλα που δολοφονήθηκε επειδή περιέπαιξε τον Μωάμεθ.

8) Ο Αμπτνουλλά μπιν Ουμπάι που δολοφονήθηκε από έναν μαθητή στον οποίο ο προφήτης επέτρεψε να λέει ψέματα (“μπορώ να πω κάτι ψευδές, ω προφήτη; … “Ναι, μπορείς να ψεύδεσαι χάριν της υπόθεσης του Αλλάχ”) προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη του (του Ουμπάι) και να γίνουν φίλοι πριν τον σκοτώσει.

9) Ο Καμπ μπιν Άσραφ, ένας επιφανής εβραίος ηγέτης στη Μεδίνα που δολοφονήθηκε με εξαπάτηση (περιγράφεται παρακάτω).

Πολλοί περισσότεροι που υπέστησαν την ίδια τύχη μπορούν να προστεθούν εδώ αλλά υπάρχει περιορισμένος χώρος. Τα ιερά κείμενα λένε πως ο προφήτης Μωάμεθ εξόντωσε τους Εβραίους από τις περιοχές πλησίον της Μεδίνας στις πρώτες επιδρομές τους. Παραθέτω μόνο λίγες παρακάτω:

Η σφαγή της Μπάνου Κουραΐζα, μιας εβραϊκής φυλής:

Σύμφωνα με τη “Σιράτ-α΄Ρασούλ” του Ιμπν Ισάκ [1], την πλέον περίφημη και πρώιμη γραπτή βιογραφία του προφήτη Μωάμεθ, σελ. 464, η ιστορία έχει ως εξής: μετά τη μάχη στην Ντίτς, όταν οι δυνάμεις του συνασπισμού του Κουραΐς άφησαν το πεδίο της μάχης, ο προφήτης Μωάμεθ επιτέθηκε στην τελευταία από τις μεγάλες εβραϊκές φυλές στη Μεδίνα, την Μπάνου Κουραΐζα. Η εβραϊκή φυλή Μπάνου Κουραΐζα δέχθηκε επίθεση επειδή δεν υποστήριξε τον προφήτη Μωάμεθ όταν ο συνασπισμός δυνάμεων του Κουραΐς από την Μέκκα επιτέθηκε στη Μεδίνα (στη μάχη του Τρέντς) για αν εκδικηθεί τις αλλεπάλληλες επιθέσεις του Μωάμεθ στους δρόμους των εμπορικών καραβανιών του Κουραΐς. Μετά την αποχώρηση των δυνάμεων του συνασπισμού οι Εβραίοι απομονώθηκαν. Ο Χαζράτ Αλή (ένας από τους τέσσερις καλύτερους φίλους του Μωάμεθ) ορκίστηκε ότι δεν θα σταματήσει μέχρι είτε να εισβάλλει στα φρούριά τους είτε να σκοτωθεί”.

Μετά από συνεχή πολιορκία 25 ημερών, οι Εβραίοι της φυλής Κουραΐζα παραδόθηκαν άνευ όρων στον προφήτη Μωάμεθ. Ο Μωάμεθ διέταξε να αλυσοδεθούν οι άντρες ενώ τα γυναικόπαιδα απομονώθηκαν στη φυλακή. Τότε ο απόστολος βγήκε στην αγορά της Μεδίνας (εκεί όπου και σήμερα είναι η σύγχρονη αγορά) και έσκαψε εκεί χαρακώματα. Τότε έστειλε και τους φώναξε και χτύπαγε τα κεφάλια τους σ΄ αυτά τα χαρακώματα καθώς ερχόντουσαν κατά ομάδες. Αυτό συνεχίστηκε μέχρι να τους αποτελειώσει. Ανάμεσά τους ήσαν οι εχθροί του Αλλάχ, Χουγιάι μπ. Άχταμπ και Καμπ μπ. Άσαντ, οι ηγέτες τους και οδηγήθηκαν με τα χέρια τους δεμένα στον αυχένα τους με σκοινί. [Ίμπν Ισάκ, σσ. 462-64, Ταμπάρι τομ. 8, σ. 34].”

Ο “φιλεύσπλαχνος” Αλλάχ του Κορανίου στηρίζει τη Σφαγή του Μπάνου Κουραΐζας:

Σούρα 33:26 – Και έφερε εκείνους τους Λαούς της Βίβλου [την εβραϊκή φυλή του Μπάνου Κουραΐζας] που τους υποστήριζαν από το φρούριό τους και έβαλε τον τρόμο μέσα στις καρδιές τους, κάποιους από αυτούς τους έσφαξες (αποκεφάλισες) και κάποιους τους φυλάκισες (αιχμαλώτισες).

Σούρα 33:27 – Και Εκείνος σου κληρονόμησε τη γη τους, τα σπίτια τους και τα αγαθά τους και μια γη στην οποία (πριν) δεν συχνάζατε. Και ο Αλλάχ έχει ισχύ επί όλων των πραγμάτων. <4/i>

Η ταφσίρ του Κορανίου στήριξε την σφαγή των Μπάνου Κουραΐζα (ταφσίρ σημαίνει σχόλια ή φιλολογική ανάλυση): Ο Μαουλάνα Α. Γιουσούφ Αλή παραθέτει: “Οι άντρες της Μπάνου Κουραΐζα σφαγιάστηκαν. Οι γυναίκες πουλήθηκαν ως αιχμάλωτες πολέμου (λάφυρα) και η γη και οι περιουσίες τους διανεμήθηκαν ή μοιράστηκαν μεταξύ των Μουτζαγίρ.” [Η ταφσίρ του Γιουσούφ Αλή για την Σούρα Άχζαμπ].

Η Σφαγή της εβραϊκής φυλής στη Χιαμπίρ, (πόλης βόρεια της Μεδίνας):

Ο προφήτης πρόσφερε την προσευχή Φάτζρ πλησίον της Χιμπάρ όταν ήταν ακόμη σκοτεινά και είπε: “Αλλάχου-άκμπαρ! Η Χιμπάρ καταστράφηκε γιατί κάθε φορά που πλησιάζουμε ένα (εχθρικό) έθνος (για να πολεμήσουμε), τότε το κακό θα είναι το πρωινό για εκείνους που έχουν προειδοποιηθεί”. Τότε οι κάτοικοι της Χιμπάρ βγήκαν έξω στους δρόμους τρέχοντας. Ο προφήτης σκότωσε τους πολεμιστές της, τα παιδιά και οι γυναίκες πιάστηκαν αιχμάλωτοι. Η Σαφιγιά ήταν ανάμεσα στους αιχμαλώτους. Αρχικά πήγε στο μερίδιο του Νταχιά Αλκάλι αλλά αργότερα πήγε στον προφήτη. Ο προφήτης της απελευθέρωσε σαν δική του “Μαχρ”. Ο Μωάμεθ είχε εξήντα (60) γυναίκες όταν παντρεύτηκε τη Σαφιγιά, ένα δεκαεπτάχρονο κορίτσι. Έγινε η ογδόη γυναίκα του. [Αφήγηση του Ανάς: σαχίχ Μπουχάρι, τομ. 5, βιβλίο 59, αριθμός 512].

ΙΔΕΤΕ.

Μαζική δολοφονία Εβραίων από τους Τούρκους στον Β’ ΠΠ …

Σελαχαττίν Ουλκιουμέν – Βικιπαίδεια

Συμπηρωματικό.

Στο εσωτερικό μέτωπο κατά τον Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος άνοιξε επίσης ως παράθυρο ευκαιρίας για την Άγκυρα, έτσι ώστε να διαχειριστεί απερίσπαστη το πρόβλημα της ελλιπούς εσωτερικής συνοχής της. Ο Φόρος Περιουσίας του Νοεμβρίου 1942 είναι ίσως το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα. Στον πυρήνα της ήταν μία πολιτική, βάσει της οποίας ως κεντρικά κριτήρια φορολόγησης ορίζονταν η θρησκεία και η εθνικότητα.

Έτσι, συγκροτήθηκαν τρεις κατηγορίες φορολογουμένων, ήτοι οι μουσουλμάνοι, οι εξισλαμισμένοι Εβραίοι (Dönmes) (οι οποίοι εκτοπίσθηκαν όλοι και μέχρι σήμερα αγνοούνται)  και οι μη μουσουλμάνοι. Ο φορολογικός συντελεστής για την κατηγορία των εξισλαμισμένων Εβραίων ήταν διπλάσιος του αντιστοίχου των μουσουλμάνων, ενώ εκείνος των μη μουσουλμάνων ήταν μεγαλύτερος του δεκαπλάσιου. Οι μη δυνάμενοι να καταβάλλουν τον φόρο οδηγήθηκαν σε καταναγκαστικά έργα στην Ανατολία υπό άθλιες συνθήκες διαβίωσης και ουδείς επιβίωσε…..ΟΥΔΕΙΣ!

Οι στοχεύσεις της εν λόγω πολιτικής σχετίζονταν αφ’ ενός με την εθνοτική εκκαθάριση και εν τέλει ομογενοποίηση, αφ’ ετέρου με τον εκτουρκισμό των οικονομικών δομών της χώρας. Εύλογα διαπιστωνόταν από την τουρκική ιθύνουσα τάξη ότι δημιουργία εθνικού κράτους, χωρίς την ύπαρξη εθνικής οικονομίας ήταν αδύνατη. Προκειμένου να υποβοηθηθούν οι Τούρκοι να πάρουν το εμπόριο και τη βιοτεχνία στα χέρια τους, έπρεπε να εξολοθρευθούν οι κυρίαρχοι ανταγωνιστές τους, δηλαδή η κεφαλαιουχική εμποροβιοτεχνική τάξη που αποτελείτο κατά βάση από μη μουσουλμάνους Έλληνες, Αρμένιους και Εβραίους.

Όπως ανέφερε ο Şükrü Saracoğlu, Πρωθυπουργός της Τουρκίας κατά την εφαρμογή του Φόρου Περιουσίας το 1942: «Αυτός ο νόμος είναι ταυτοχρόνως επαναστατικός. Έχουμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε οικονομική ανεξαρτησία. Προς τούτο, θα ξεφορτωθούμε τους ξένους, οι οποίοι κυριαρχούν στις αγορές μας και θα δώσουμε την τουρκική αγορά πίσω στους Τούρκους». Κλπ, κλπ…. Αυτά και άλλα μύρια…
el.wikipedia.org › wiki › Σελαχαττίν…

” www.defence-point.gr › news › μαζι…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ – ΔΙΑΤΑΞΗ ΑΠΟ ΑΝΤΩΝΙΟ ΑΝΤΩΝΑ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ.

www.ledrastory.com (Επικοινωνία μέσω ιστοσελίδας.)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τσακίζει κόκαλα η ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή για την Σοφία Μπεκατωρου

Με ανάρτηση της στο διαδίκτυο η Καιτη Γαρμπή παίρνει θέση για όσα αποκάλυψε πρόσφατα η Σοφία Μπεκατωρου: Σοφία Μπεκατώρου: Το βίντεο με την εξομολόγησή τηςΗ...

Στην αντεπίθεση η μητέρα των ανήλικων που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη στο μετρό (βίντεο)

Μία τελείως διαφορετική εκδοχή παρουσιάζει η μητέρα των δύο ανήλικων αγοριών που ξυλοκόπησαν βάναυσα τον σταθμάρχη του μετρό στον σταθμό της Ομόνοιας. Όπως υποστήριξε...

Διέρρευσε ολόκληρο το βίντεο με τον ξυλοδαρμό στο μετρό! Ο συρμός ήταν εκεί!

Από το βίντεο – ντοκουμέντο του ξυλοδαρμού στο μετρό που εξασφάλισε το Open, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο συρμός ήταν εκεί την ώρα του ξυλοδαρμού...

Μήνυμα – κόλαφος του αδερφού της Σοφίας Μπεκατώρου!

Με παρέμβαση του στο διαδίκτυο πριν λίγο ο αδερφος της Σοφίας Μπεκατωρου στέλνει ηχηρο μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο:Ελπίζω κανείς βουλευτής/Δικηγόρος να μην αναλάβει την...

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Αυτιάς εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη (Βίντεο)

Ποιος είδε τον Γιώργο Αυτιά και δεν το φοβήθηκε! Δεν ήξερε που να κρυφτεί ο Άδωνης Γεωργιάδης από την σκληρή κριτική που του έκανε, ενώ...

Μεγαλείο ψυχής από τον σταθμάρχη του Μετρό που ξυλοκοπήθηκε, μιλώντας για τους δράστες

Μεγαλειο ψυχής από τιν σταθμάρχη που ξυλοκοπήθηκε στην Ομόνοια από τους δυο νεκρούς καθώς χθες μιλώντας για τους δράστες ευχήθηκε να είναι καλά.Όσο αφορά...

Έκοψαν στον αέρα της ΕΡΤ εμποράκο γιατί χάλασε το αφήγημα “Χειροκροτάμε τον Γεωργιάδη” (Βίντεο)

ΕΚΟΨΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ της ΕΡΤ εμποράκο γιατί χάλαγε το αφήγημα του Άδωνι ΓεωργιάδηΗ καημένη η δημοσιογράφος περίμενε τόση ώρα στο κρύο για να κάνει...

Διεθνής κατακραυγή κατά του Έλληνα πρωθυπουργού για το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Σε πιστοποιητικό διεθνούς διχασμού έχει μετατραπεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού που προτεινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Υπάρχουν διεθνείς σφοδρές αντιδράσεις και απορίες για την πρόταση του...

Νέα πισώπλατη μαχαίρια από τη Γερμανία! Δήλωση – πρόκληση από τον Γερμανό ΥΠΕΞ!

Με μια προκλητικη ανάρτηση του στο διαδίκτυο ο Γερμανός υπουργός εξωτερικών εξισώνει τον θύτη και το θύμα παρουσιάζοντας Ελλάδα και Τουρκια σαν δυο χώρες-συμμάχους.Δεν...

Διεθνής διασυρμός για Μητσοτακη από τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας

Ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας απορρίπτει την πρόταση Μητσοτακη για πιστοποιητικό εμβολιασμού για τους ταξιδιώτες.Συγκεκριμένα η επιτροπή έκτακτης ανάγκης του Παγκοσμιου οργανισμού υγείας συνιστά στις...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τσακίζει κόκαλα η ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή για την Σοφία Μπεκατωρου

Με ανάρτηση της στο διαδίκτυο η Καιτη Γαρμπή παίρνει θέση για όσα αποκάλυψε πρόσφατα η Σοφία Μπεκατωρου: Σοφία Μπεκατώρου: Το βίντεο με την εξομολόγησή τηςΗ...

Στην αντεπίθεση η μητέρα των ανήλικων που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη στο μετρό (βίντεο)

Μία τελείως διαφορετική εκδοχή παρουσιάζει η μητέρα των δύο ανήλικων αγοριών που ξυλοκόπησαν βάναυσα τον σταθμάρχη του μετρό στον σταθμό της Ομόνοιας. Όπως υποστήριξε...

Διέρρευσε ολόκληρο το βίντεο με τον ξυλοδαρμό στο μετρό! Ο συρμός ήταν εκεί!

Από το βίντεο – ντοκουμέντο του ξυλοδαρμού στο μετρό που εξασφάλισε το Open, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο συρμός ήταν εκεί την ώρα του ξυλοδαρμού...

Μήνυμα – κόλαφος του αδερφού της Σοφίας Μπεκατώρου!

Με παρέμβαση του στο διαδίκτυο πριν λίγο ο αδερφος της Σοφίας Μπεκατωρου στέλνει ηχηρο μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο:Ελπίζω κανείς βουλευτής/Δικηγόρος να μην αναλάβει την...

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Αυτιάς εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη (Βίντεο)

Ποιος είδε τον Γιώργο Αυτιά και δεν το φοβήθηκε! Δεν ήξερε που να κρυφτεί ο Άδωνης Γεωργιάδης από την σκληρή κριτική που του έκανε, ενώ...

Μεγαλείο ψυχής από τον σταθμάρχη του Μετρό που ξυλοκοπήθηκε, μιλώντας για τους δράστες

Μεγαλειο ψυχής από τιν σταθμάρχη που ξυλοκοπήθηκε στην Ομόνοια από τους δυο νεκρούς καθώς χθες μιλώντας για τους δράστες ευχήθηκε να είναι καλά.Όσο αφορά...