Τύμπανα πολέμου: Φωτογραφια με βεβήλωση τουρκικής σημαίας δημοσίευσε ο Χαφτάρ

Έντονη πλέον είναι κινητικότητα του εθνικού Λιβυκού στρατού τις τελευταίες ημέρες.

Μετά την επίδειξη δύναμης με την παρουσίαση για πρώτη φορά Ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών που βρίσκονται στα χέρια του Χαφτάρ, Μία νέα σειρά φωτογραφιών με φόντο σκισμένες τουρκικές σημαίες ήρθαν στη δημοσιότητα.

Στρατιώτες του εθνικού στρατού της Λιβύης φωτογραφίζονται με φόντο την τεθωρακισμένα, κρατώντας ανάποδα μία σκισμένη τουρκική σημαία. Όλα αυτά την ώρα που υποτίθεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ειρηνευτικός διάλογο σε επίπεδο κορυφής για την Λιβύη, με ένα από τα βασικά θέματα να είναι η ενοποίηση των ενόπλων δυνάμεων!

FDDCCB9D 0BCA 4D7C 9399 035DB94F08DF
Η φωτογραφία που ανέβασε ο εθνικός στρατός της Λιβύης και δείχνει Λίβυο στρατιώτη να κρατά ανάποδα σκισμένη την τουρκική σημαία

Με αυτές τις ενέργειες φαίνεται ότι ο εθνικός στρατός της Λιβύης αρνείται οποιαδήποτε συζήτηση για ενοποίηση, προφανώς επειδή απαιτεί οι λιβυκές ένοπλες δυνάμεις να είναι αποκλειστικά στα χέρια του στρατάρχη.

Εάν όλα αυτά συνδυαστούν με την χθεσινή αποκάλυψη ότι ρώσικο μεταγωγικό αεροσκάφος φέρεται να προσγειώθηκε στην περιοχή της Παλμύρας, εκεί που εδρεύει η διαβόητη ρωσική ταξιαρχία μισθοφόρων Βάγκνερ, δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις στο μέτωπο της Λιβύης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ