Ισπανός ευρωβουλευτής κάνει έκκληση για κυρώσεις προς την Τουρκία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κόλαφος ο Ισπανός ευρωβουλευτής Αντόνιο Λόπεζ κατά της Τουρκος που κάνει έκκληση για κυρώσεις εναντίον της. Ακουστε τον τι λέει:

¨Ευχαριστώ πολύ κυρία πρόεδρε είναι τιμή να μιλάω για πρώτη φορά υπό την προεδρία σας. Κύριε Μπορέλ η φωνή των βουλευτών σήμερα ακούστηκε, νομίζω πως όλοι συμφωνούμε. Η φωνή μας μπορεί να ακούστηκε δυνατά αλλά αυτός που πραγματικά φωνάζει για κυρώσεις είναι η Τουρκία, το καθεστώς του Ερντογάν. Και δεν τον ακούμε. Αυτό που συνέβη στα Βαρώσια, η κράτηση χιλιάδων πολιτικών ακτιβιστών, η περιφρόνηση του ΝΑΤΟ μέσω της χρήσης ρωσικών όπλων, η παραχώρηση ιθαγένειας σε μέλη της Χαμάς και της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και η εμπλοκή της σε κάθε σύρραξη γύρω της με το Ισραήλ το, Ιράκ, τη Συρία, την Αρμενία και την Αίγυπτο.

Μέχρι πότε θα ανεχόμαστε αυτή την κατάσταση ; Και το κυριότερο, οι επιθέσεις προς τα δύο μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Ελλάδα και την Κύπρο. Δεν μπορούμε να το ανεχτούμε περαιτέρω και αυτές οι κυρώσεις πρέπει να εφαρμοστούν τώρα. Θέλουμε να συνεργαστούμε το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο μαζί με την Επιτροπή, ώστε τα κράτη-μέλη να φτάσουν σε ένα αποτέλεσμα στην σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.¨

Μια χαρά τα λέει ο Ισπανός !

Θα θέλαμε να βλέπουμε πιο συχνά παρόμοιες δηλώσεις από τους ευρωβουλευτές από Ελλάδα και Κύπρο.
tourkikanea.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ