6/08/2021

Μύλος με τον βρωμύλο βουλευτή!

Γνωστός ανερχόμενος βουλευτής της ΝΔ έχει μαλώσει με το σαπούνι στην κυριολεξία. Μιλάμε για κανονική μπόχα. Απλυσιά. Δεν φτάνει που τρουπωσε στην παράταξη παρολο που 30 χρόνια πριν, ως μαθητής τότε, εξύβριζε τον πατέρα Μητσοτάκη, με την Αυριανή στην κωλότσεπη, φέρνει σε αυτήν και μια μυρωδιά που βρώμα και ζέχνει.

Ο συγκεκριμένος βουλευτής λοιπόν, έχει προκαλέσει πολλές φορές απαξιωτικά σχόλια από άλλους γαλάζιους βουλευτές, άνδρες και γυναίκες, λόγω της δυσοσμίας που εκπέμπει. Με αποτέλεσμα, ακόμα και πριν την πανδημία όπου δεν υπήρχαν τα μέτρα κοινωνικής απόστασης, τα διπλανά έδρανα να μένουν άδεια!

Το ίδιο πρόβλημα όμως υπήρχε και στα πάνελ. Όπου πραγματικά όποιος καθόταν δίπλα του, δεινοπαθούσε. Ένα από τα καλά της πανδημίας, είναι ότι τώρα τον βγάζουν τις περισσότερες φορές με Skype, παρά το ότι ο ίδιος παρακαλάει να βρίσκεται ζωντανά στο στούντιο.

Το θέμα μάλιστα έφτασε και στο μέγαρο Μαξίμου, από άλλον βουλευτή γειτονικής περιφέρειας, όπου μεταξύ σοβαρού και αστείου εξέφρασε τα παράπονα του σε συνεργάτιδα του πρωθυπουργού. Η οποία όμως φάνηκε ότι γνώριζε καλά το θέμα και είπε χαριτολογώντας «μα αυτός είναι ασβός! Γι’ αυτό δεν θα γίνει ποτέ υπουργός. Γιατί θα άδειαζαν και τα υπουργικά έδρανα!»

Όπως καταλαβαίνετε, την είδηση καθώς και το παρατσούκλι την είχαν μεταφέρει ήδη άλλοι παθόντες… Και να πεις ότι δεν έχει λεφτά να πάει σε ένα καθαριστήριο, κάθε άλλο. «Έβρεχε» λεφτά στον συγκεκριμένο πριν τις εκλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ