Τράγκας για Άδωνι: Περιμένει την πτώση του Μητσοτάκη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στέλνουμε τον κόσμο στην αυτοκτονία για να τον γλιτώσουμε από τιν κορωνοϊό!
Το 2011 είχε καρφώσει Τσιόδρα και Κοντοζαμάνη!
Την αίσθηση ότι ο Άδωνις «κάρφωσε με μαχαίρι τα σπλάχνα του Κυριάκου Μητσοτάκη», εξέφρασε ο Γιώργος Τράγκας πριν από λίγο στην ραδιοφωνική του εκπομπή. Αναφερόμενος στις θέσεις που εξέφρασε ο υπουργός ανάπτυξης στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον Σκάι

Ο Γιώργος Τράγκας αναφέρθηκε στην παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη στον Σκάι και την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, στην οποία ο υπουργός είπε ότι «τι να το κάνω να σωθούμε από τον Covid αν στέλνουμε στον κόσμο στην αυτοκτονία από την ανεργία και την χρεοκοπία». Και προσέθεσε ότι στέλνουμε και τον κόσμο στο τρελάδικο εάν συνεχίσουμε έτσι. Δηλαδή, σε παρατεταμένη απαγόρευση της οικονομικής δραστηριότητας.

Ο Γιώργος Τράγκας λοιπόν είπε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης «περιμένει υπομονετικά την πτώση του Μητσοτάκη» την οποία χαρακτήρισε αναπόφευκτη, ώστε να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας!

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο, οι θέσεις του Γεωργιάδη γκρεμίζουν πραγματικά το αφήγημα του Μητσοτάκη για την πανδημία και πως οι αποστάσεις που πήρα από την κυβερνητική πολιτική, εγκαλώντας μάλιστα και τους επιστήμονες, μόνο τυχαία δεν είναι.

Ο Γιώργος Τράγκας υποστήριξε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε καταλάβει και αποκαλύψει τον ρόλο του Σωτήρη Τσιόδρα αλλά και του Βασίλη Κοντοζαμάνη, χρόνια πριν. Από την εποχή του Η1Ν1.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ