13/06/2021

Ο Εθνικός στρατός της Λιβύης έκανε ρεσάλτο σε τουρκικό πλοίο!

Αυτά που δεν τολμούν να κάνουν οι ευρωπαίοι, τα έκανε η Λιβύη. Η κανονική, ελεύθερη Λιβύη, αυτή που πολεμά τους Τούρκους εδώ και χρόνια
Οι δυνάμεις του Χαλίφα Χαφτάρ της ανατολικής Λιβύης αναχαίτισαν τουρκικό πλοίο με σημαία Τζαμάικας το οποίο κατευθυνόταν στο λιμάνι Μισράτα στη δυτική Λιβύη και δεν απάντησε στις προειδοποιήσεις μετά την είσοδό του σε απαγορευμένη περιοχή, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του Λιβυκού Εθνικού Στρατού.

Ο εκπρόσωπος του LNA Ahmed al-Mismari πρόσθεσε ότι το εμπορικό φορτηγό πλοίο  Mabrouka, που έχει 17μελές πλήρωμα, συμπεριλαμβανομένων εννέα Τούρκων υπηκόων, 7 Ινδών και 1 Αζέρου, οδηγήθηκε στο Ras Al-Hilal για έλεγχο στα εμπορευματοκιβώτια που μεταφέρει.

Οι ναυτικές δυνάμεις του LNA το σταμάτησαν κοντά στο ανατολικό λιμάνι της Ντέρνα, είπε.

nb libya mabruka1 nb libya mabruka2 nb libya mabruka3

Νωρίτερα, ο Στρατηγός Ahmed Al-Mismari, είχε εκφράσει τη βαθιά ανησυχία της ηγεσίας του LNA ότι «η Τουρκία μεταφέρει υλικό, προσωπικό, μισθοφόρους και τρομοκράτες από την Τουρκία προς τη Λιβύη», σημειώνοντας ότι έχουν εντοπίσει «τεράστια φορτηγά αεροπλάνα που φθάνουν σε αεροδρόμια στη δυτική Λιβύη, ειδικά στη βάση Wattiya και Misrata», είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ