Μεγάλη δικαίωση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Υπάρχουν εξωγήινοι στη Γη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μία μεγάλη δικαίωση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος από το βήμα της Βουλής είχε μιλήσει για εξωγήινους στον Υμηττό, έρχεται μετά την συνέντευξη του πρώην επικεφαλής της υπηρεσίας της διαστημικής ασφαλείας του Ισραήλ, εξέχον μέλος του υπουργείου άμυνας επί 30 χρόνια, ο οποίος αποκαλύπτει ότι οι εξωγήινοι είναι εδώ.

Και να μην σπεύσουν οι κακεντρεχείς να τα ρίξουν πάλι στον Μητσοτάκη, ότι λέγαμε πως μόνο οι εξωγήινοι δεν έχουν έρθει», ήρθαν κι αυτοί δηλαδή. Σύμφωνα με τον ισραηλινό  αξιωματούχο, οι εξωγήινοι έχουν έρθει εδώ και χρόνια. Πριν γίνει δηλαδή πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Θα δούμε τώρα τι θα πουν αυτοί που ειρωνεύονταν τον έλληνα πρωθυπουργό όταν μιλούσε για εξωγήινους.

61548559 23BD 4B66 A3AF 106E8DCFDCA6
Ο Haim Eshed

Ο Χαΐμ Εσέντ, τέως Επικεφαλής Διαστημικής Ασφαλείας του Ισραήλ. Συγκεκριμένα, ο κ. Εσέντ ισχυρίζεται ότι εξωγήινοι βρίσκονταν σε τακτική επαφή με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ επί πολλά χρόνια και χάρη σε αυτούς απετράπη ένας ολέθριος πυρηνικός πόλεμος.

Ο Χαΐμ Εσέντ δεν είναι κάποιος τυχαίος. Και, πιθανότατα, δεν παραλογίζεται. Έχει διατελέσει επικεφαλής του στρατιωτικού διαστημικού προγράμματος του Ισραήλ και έχει τιμηθεί επανειλημμένως με διακρίσεις κύρους για την προσφορά του στην επιστήμη και την αμυντική τεχνολογία.

C09C1761 D4EE 4621 89A9 488B359309CA
Η ιστορική αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ελληνικό κοινοβούλιο για τους εξωγήινους

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Έσεντ αναλύει, μεταξύ άλλων, πώς οι Εξωγήινοι αποσόβησαν την οικουμενική καταστροφή, συγκρατώντας την τότε Σοβιετική Ένωση από το να αντεπιτεθεί με πυρηνικά όπλα στις ΗΠΑ, ύστερα από την εισβολή των Αμερικανών στον Κόλπο των Χοίρων της Κούβας, το 1961

Επιπλέον λέει ότι αντιπροσωπεία Εξωγήινων έχει επισκεφθεί τη Γη, ως απεσταλμένη μιας «Διαγαλαξιακής Ομοσπονδίας Διαστήματος». Και πως όλοι οι μεγάλοι ηγέτες συμπεριλαμβανομένων του Τραμπ γνωρίζουν την αλήθεια αλλά δεν την αποκαλύπτουν, διότι οι εξωγήινοι υποστηρίζουν πως οι γήινοι δεν είναι ακόμα έτοιμοι για να μάθουν την ύπαρξή τους. Όπως αποδείχτηκε περίτρανα από τις άθλιες αντιδράσεις των Ελλήνων στην αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Βουλή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ