Βόμβα Ντάσκα: Καλέστε τον Σαμαρά μάρτυρα για τις μίζες της Siemens!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδικότερα αναφέρει τον ΟΤΕ,την εταιρεία  telepassport,SIEMENS. δηλαδή τον πυρήνα ενός τεραστίου σκανδάλου διαφθοράς ,το οποίο στο μέρος που δεν αφορά τους πολιτικούς επιβεβαιώθηκε και με δικαστική απόφαση,η οποία καταδίκασε σε πολυτείες καθείρξεις και πρόσωπα που αναφέρονται στην ερώτηση ,όπως οι Καραβέλας,Γεωργίου,Σκαρπέλης  κ.α.

Εκ των βασικών μαρτύρων στη δίκη αυτή ήταν το ανώτατο εταιρικό στέλεχος της SIEMENS κ.Αθ.Σέκερης,στη μαρτυρία του οποίου στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό η ερώτηση και το θέμα που αφορά η έρευνά σας.

01FD910A DC25 4FA5 A031 F55E84777133
Ο εικονιζόμενος Οικονομικός Διευθυντής της ΖΗΜΕΝΣ Νοϊμπέργκερ την εποχή της μίζας “αυτοκτόνησε κάπου στο Μόναχο” κατά την διάρκεια των ερευνών…

Ο κ.Σέκερης,μέλος της γνωστής για την εντιμότητά της παλαιάς οικογένειας Σέκερη ,ήταν επίσης στενός συγγενής του πρώην πρωθυπουργού της χώρας Αντώνη Σαμαρά,αφού είχαν νυμφευθεί δυο αδελφές και θεωρώ αδιανόητο να μην είχε συζητήσει το θέμα αυτό και με τον πολιτικό στενό συγγενή του, ο οποίος έγινε πρωθυπουργός στην κρίσιμη για την χρεοκοπία της χώρας περίοδο .Η χρεοκοπία οφείλεται,όπως προαναφέρω και στο σκάνδαλο αυτό,ως μέρος μιας αλυσσίδας σοβαρών σκανδάλων λεηλασίας του δημοσίου πλούτου. Η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέχεια εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ