Διασυρμός. Ο Μπορίσοφ ήταν ο θερμότερος υποστηρικτής της Τουρκίας στην σύνοδο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πριν από λίγο καιρό ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίαζε τον Μπορίσοφ ως προσωπικό του φίλο, και φίλο της Ελλάδας. Αυτά που συνέβησαν χθες στη σύνοδο κορυφής όμως και είναι απολύτως διασταυρωμένα, προκαλούν ερωτηματικά για την κριτική ικανότητα του πρωθυπουργού. Σύμφωνα λοιπόν με απολύτως ακριβείς πληροφορίες, ο θερμότερος υποστηρικτής της Τουρκίας στην σύνοδο, ο άνθρωπος που αντέδρασε ξεκάθαρα σε οποιαδήποτε συζήτηση για κυρώσεις κατά της Τουρκίας, ήταν ο Βούλγαρος πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ!

Ο ίδιος άνθρωπος που ο Μητσοτάκης τον παρουσιάζεται τους Έλληνες ως φίλο της Ελλάδας! Ο Μπορίσοφ πλειοδότησε σε τουρκοφιλία ακόμα και έναντι της Ουγγαρίας ή της Γερμανίας! Ξεκαθάρισε ότι δεν θα δεχτεί καμιά οικονομική κύρωση κατά της Τουρκίας, και φέρθηκε λες και η Ελλάδα ήταν κάποια τριτοκοσμική χώρα και όχι ισότιμο μέλος της ΕΕ.

Μιλάμε για μια πισώπλατη μαχαίρια, που τουλάχιστον για την τιμή των όπλων πρέπει να οδηγήσει σε αποκεφαλισμούς εντός του στενού κύκλου συμβούλων του Κυριάκου Μητσοτάκη. Διότι ακόμα κι αν ο Μητσοτάκης είναι τελείως ανίκανος να υποστηρίξει τα εθνικά συμφέροντα, υποτίθεται ότι έχει συμβούλους για να τον καθοδηγούν και να διορθώνουν τα τυχόν λάθη του. Αυτό αποδείχτηκε ότι δεν ισχύει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ