Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ: Οι Τούρκοι είναι αντίπαλος μόνο της Ελλάδας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάποιοι θαρρούν ότι μετά τον εμπαιγμό των εταίρων στην τελευταία Σύνοδο Κορυφής της γερμανοποιημένης Ευρωπαϊκής «Ένωσης», που πραγματοποιήθηκε στις 10 και 11 Δεκεμβρίου του 2020, ήρθε το τέλος της αυταπάτης στα ελληνοτουρκικά.

Merkel Sunodos%2BKorufis%2B2020

Λάθος! Αυτό πού ήρθε είναι το τέλος της αυταπάτης για τις ελληνογερμανικές σχέσεις. Ο διαπλεκόμενος – συστημικός Τύπος, μέσω της γνωστής μεθοδικής παραπληροφόρησης, προσπαθεί να ωραιοποιήσει την αδιαφορία των ευρωπαίων «εταίρων» για τις συνεχείς και προκλητικές αμφισβητήσεις των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας από την Τουρκία. Όμως οι πολίτες, τούτης της δύσμοιρης της χώρας, έχουν εμπεδώσει πλέον τόσο το ρόλο των εγχώριων συστημικών ΜΜ’Ε’ όσο και το ρόλο των συμφεροντολόγων Γερμανών που ελέγχουν απόλυτα την Ευρωπαϊκή (ντεμέκ) Ένωση.

Αναμφίβολα με τη στάση της η γερμανοποιημένη ΕΕ όχι μόνο δεν αποτρέπει την Τουρκία, αλλά αντίθετα την ενθαρρύνει να εντείνει το μοτίβο των παραβιάσεων. Οι οποίες έχουν καθαρά συμβολικό χαρακτήρα, που αποσκοπεί στην ταπείνωση της Ελλάδας ως κράτους και, κατ επέκταση, στην ταπείνωση και τον εκφοβισμό των πολιτών της. Με άλλα λόγια, όλο αυτό το διάστημα παρακολουθούμε έναν ψυχολογικό πόλεμο, που δεν θα εξελιχθεί ποτέ σε συμβατικό, όσο η Ελλάδα και η Τουρκία θα εξακολουθούν να είναι μέλη της νατοϊκής συμμαχίας που ελέγχουν οι Αμερικανοί των ΗΠΑ.

ErdoganVSAtaturk

Η Γερμανία απογοήτευσε για άλλη μια φορά τους Έλληνες. Η υποβόσκουσα συμπάθεια προς τον αιμοχαρή ερτνογανισμό, αναπότρεπτα συγκρίνεται στο μυαλό όσων έχουν ενεργή ιστορική μνήμη με τη συμπάθεια των Γερμανών προς τον γενοκτονικό κεμαλισμό που αποτέλεσε το πρότυπο των Ναζί. Κανένας λογικός αναλυτής δεν είναι δυνατό να θεωρεί ότι πίσω από τον γερμανικό φιλοτουρκισμό βρίσκονται μόνο οικονομικά συμφέροντα. Υπάρχει κάτι πιο βαθύ και σκοτεινό… κάτι που εδράζεται προφανώς στο ιστορικό βαρβαρικό παρελθόν τόσο των Γερμανών όσο και της Δύσης.

Η στάση της γερμανοποιημένης ΕΕ αποδεικνύεται πιο εχθρική από τη στάση των Τούρκων. Καθώς είναι γνωστό από την αρχαιότητα ότι «φίλος βλάπτων ου διαφέρει εχθρού» (a friend who does me harm is not unlike an enemy).

από MassMedia-gr.blogspot.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ