Μαδούρο ο Μητσοτάκης! Απίστευτη έρευνα του πανεπιστημίου της Οξφόρδης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γελοιοποιεί πλήρως την κυβέρνηση το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, αφού με επιστημονικό τρόπο τεκμηριώνει πως τα μέτρα που πήρε ο Μαδούρο στη Βενεζουέλα τα ακολούθησε μόνο ο Μητσοτάκης σε ολόκληρη την Δύση σε βαθμό σκληρότητας! Μόνο τυχαία φαίνεται ότι δεν είναι η πρόσληψη του Ψαριανού και στήριξη Μητσοτάκη από κάτι μετανοημένους αριστερούς τύπου Μουμτζή.
Μπορεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και όλη η Νέα Δημοκρατία να χαρακτήριζαν με απαξιωτικές εκφράσεις το καθεστώς Μαδούρο στην Βενεζουέλα, φαίνεται όμως ότι έχουν εφαρμόσει μέτρα αντίστοιχης σκληρότητας κατά της ελεύθερης αγοράς, της κοινωνίας και της οικονομίας, με αυτά του Μαδούρο.

Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, οι κυβερνήσεις Μαδούρο και Μητσοτάκη έχουν εφαρμόσει τα σκληρότερα μέτρα στον πλανήτη αναφορικά με το λοκντάουν. Για την ακρίβεια, οι κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Βενεζουέλας βρίσκονται στην ίδια ακριβώς θέση στην κορυφή της κατάταξης, ενώ μόνο η Μογγολία, η Ονδούρα και ο Λίβανος έχουν λάβει κάπως σκληρότερα μέτρα.

30E481BB 8D86 4274 8DC9 AA0973B6B4BA
Στην κορυφή του κόσμου στην σκληρότητα μέτρων κατά της ελεύθερης οικονομίας βρίσκεται η Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη και η Βενεζουέλα του Νικολά Μαδούρο

Ίσως αυτό είναι και μία εξήγηση για το δυσεπίλυτο αίνιγμα των επιλογών του Κυριάκου Μητσοτάκη στον κρατικό μηχανισμό. Όπου πρώην κομμουνιστές ή αριστεριστές, φαίνεται να έχουν την τιμητική τους.

Η ενδιαφέρουσα μελέτη του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ