Μήπως έχουμε οθωμανική κατοχή;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ότι πολλά συστημικά ΜΜΕ εδώ και κάποια χρόνια λειτουργούν υπέρ της Τουρκίας, είναι φανερό. Άλλοι συνεργάζονται δημόσια με άτομα που βρίσκονται στο στενό πυρήνα του Ερντογάν, και άλλοι φαίνονται εμπλεκόμενοι σε σκοτεινές υποθέσεις που καταλήγουν πάλι στο τουρκικό βαθύ κράτος.

Το πιο ανησυχητικό όμως είναι κάποια γεγονότα που πραγματικά σε κάνει να απορείς για το ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο. Χθες ενημερωθήκαμε ότι και οι δύο προδότες που διενεργούσαν κατασκοπεία για λογαριασμό της Τουρκίας, αφέθηκαν ελεύθεροι. Πριν από λίγες εβδομάδες, μάθαμε ότι αφήνονται ελεύθεροι και οι έμποροι της μεγαλύτερης ποσότητας ηρωίνης που έχει βρεθεί ποτέ στην ιστορία στην Ευρώπη, ηρωΐνη που σύμφωνα με αποκαλύψεις αμερικανικού περιοδικού διακινήθηκε απευθείας από το περιβάλλον του Ερντογάν.
Την ίδια στιγμή, συλλαμβάνεται και καταδικάζεται σε πολύμηνη φυλάκιση Έλληνας κτηνοτρόφος ο οποίος επιχείρησε να υπερασπιστεί τα σύνορα της Ελλάδας απέναντι σε εισβολή τούρκων υπηκόων. Σήμερα ενημερωθήκαμε από την μητρόπολη Μεσογαίας ότι συνελήφθησαν εντός ιερού ναού ένας ιερέας και λίγοι πίστοί. Γεγονότα που είχαμε να δούμε από την τουρκοκρατία.

Σε όλο το τελευταίο διάστημα απαγορεύτηκε στους ορθόδοξος ναι εορτάσουν την κορυφαία εορτή της ανάστασης, επιβλήθηκαν περιορισμοί στον εορτασμό της κοίμησης της Θεοτόκου, καταργήθηκαν οι στρατιωτικές παρελάσεις αλλά και οι μαθητικές, και τώρα ενημερωνόμαστε ότι καταργούνται τόσο τα Χριστούγεννα όσο και ο αγιασμός των υδάτων. Μετά από πάρα πολλούς αιώνες.

Δεν συζητάμε φυσικά για την αδιανόητη συμπεριφορά της κυβέρνησης που επιτρέπει στις οθωμανικές δυνάμεις να καταλαμβάνουν ελληνική εθνική κυριαρχία ανενόχλητες, που παραδίδουν εθνική κυριαρχία ακόμα και στην σύνοδο κορυφής της ΕΕ και την ίδια στιγμή δεν τολμούν να λάβουν ούτε μονομερώς κάποια αυτονόητα αντίμετρα στην τουρκική επιθετικότητα.

Αναρωτιέται λοιπόν ο Έλληνας πολίτης: Μήπως έχουμε οθωμανική κατοχή; Διότι δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για αυτά τα αδιανόητα γεγονότα που ζούμε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ