2/08/2021

Παίζει το πολιτικό του μέλλον σε μια ζαριά ο Μητσοτάκης: Ζει με τον φοβο μήπως οδηγηθεί σε φιασκιο η διαδικασία του εμβολιασμού

Έχει παρατήσει τα πάντα στο έλεος του Θεού με 98 νεκρούς καθημερινά και με τους πολίτες να ακροβατούν αναμεσα στον φοβο του θανάτου και την οικονομική δυσπραγία.

Ο πρωθυπουργός ζει σε ένα γυάλινο προστατευμένο κόσμο εκτός πραγματικότητας, η καθημερινότητα του είναι Παρθηνα-Μαξίμου και κάπου κάπου Βουλή, όπως και σήμερα που με την ομιλία του απέδειξε πως έχει μια εντελως λανθασμένη εικόνα για την ελληνική πραγματικότητα.

Θεωρεί ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι με τις παροχές της κυβέρνησης σε όσους πλήττονται, παροχές που αφορούν ελάχιστους βέβαια.

Ο μόνος του φοβος είναι μην συμβεί κάποιο φιάσκο στην οργάνωση του εμβολιασμού καθώς στο μυαλό του οι Έλληνες είναι ατίθασος λαός και δύσκολος να προσαρμοστεί με πρέπει και κανόνες.

Ο Μητσοτάκης έχει ποντάρει όλο το πολιτικό του μέλλον στην επιτυχή έκβαση του εμβολιασμού στην Ελλάδα. Θα είναι άλλωστε και η σημαία του στις επόμενες εκλογές. Αν βέβαια τα καταφέρει να οδηγήσει την χώρα σε αυτές και δεν αναγκαστει να προχωρήσει σε άλλες πολιτικές λύσεις πιο πριν.

Η ιστορία με το μνημόνιο επαναλαμβάνεται ξανά. Όπως ο Παπανδρέου έπαιζε τη χώρα σε μια ζαριά έτσι και ο τωρα ο Μητσοτάκης κάνει το ίδιο. Ο Παπανδρέου όμως είχε συναίσθηση του κινδύνου που τον απειλούσε και είχε μιλήσει ακόμη και για τον φοβο πραξικοπήματος. Τελικά το πραξικόπημα που τον απομάκρυνε από την εξουσία ήταν αρκετά βελούδινο και μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας.

Ο Μητσοτάκης αεροβατει και πιστευει ότι δεν θα έχει την τύχη του Παπανδρέου. Και παίζει τα πάντα σε μια ζαριά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ