Τώρα: Σφοδρή τουρκική επίθεση κατά των Κούρδων – αμύνονται ηρωικά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για τέταρτη φορά μέσα σε λίγους μήνες οι τούρκοι επιτίθεται στην συγκεκριμένη περιοχή στην βόρεια Συρία, προσπαθώντας να εκδιώξουν τις κουρδικές δυνάμεις που ελέγχουν την περιοχή καθώς και τον οδικό άξονα, που είναι στρατηγικής σημασίας.
Σφοδρές συγκρούσεις αυτή τη στιγμή στην βόρεια Συρία, στην αιματοβαμμένη περιοχή της Ain Issa. Η περιοχή που τις τελευταίες εβδομάδες έχει γίνει στόχος των τουρκικών δυνάμεων με τους Κούρδους και τους συμμάχους τους να αντιστέκονται σθεναρά έχει πάρει φωτιά με βομβαρδισμούς πυροβολικού και σφοδρές μάχες να διεξάγονται γύρω από τον οδικό άξονα που αποτελεί διακαή πόθο της Τουρκίας.

Ξεκλήρισαν τουρκική περίπολο στην Συρία! (Σκληρό video)

Να σημειωθεί ότι η Τουρκία έχει γνωρίσει συντριπτικές ήττες στην συγκεκριμένη περιοχή, όπου έγινε και η επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο κατά τουρκικής περιπόλου με πολλές απώλειες. Τις προηγούμενες ημέρες μάλιστα έχει εμπλακεί και η ρωσική πολεμική αεροπορία μαζί με το πυροβολικό του συριακού στρατού που βομβάρδισαν θέσεις ισλαμιστών – συμμάχων των τούρκων. Αυτή τη στιγμή πάντως οι μάχες διεξάγονται μεταξύ του τουρκικού στρατού και των ισλαμιστών, με τους Κούρδους και τους συμμάχους τους να ανταποδίδουν τα πυρά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ