24/06/2021

Κολοσσιαίο χτύπημα της ασφάλειας Αττικής σε εγκληματική οργάνωση λαθραίων!

100 εκατομμύρια τσιγάρα και σχεδόν 200 τόνοι καπνού στα χέρια των αρχών!
Ένα από τα μεγαλύτερα χτυπήματα στην ιστορία της ελληνικής αστυνομίας κατά κυκλωμάτων λαθρεμπορίας ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η επιχείρηση βγαλμένη από ταινία του FBI, οργανώθηκε μετά από πολύμηνη παρακολούθηση των δραστών και έγινε με απόλυτο συντονισμό διότι ήταν πολυδιάστατη με ταυτόχρονη έφοδο σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Φανταστείτε ότι πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα αστυνομικές έρευνες σε 22 διαφορετικούς χώρους, στις περιοχές του Ασπροπύργου, του Περάματος, των άνω Λιοσίων, της Κηφισιάς, της μεταμόρφωσης, των Αχαρνών, του Κορωπίου, του Μαρκόπουλου, κατά τις οποίες συνελήφθησαν 39 άτομα!

Εντοπίστηκαν συγκεκριμένα, ένα ολόκληρο εργοστάσιο επεξεργασίας λαθραίου καπνού, το οποίο μάλιστα ήταν σε λειτουργία!

Ένα παράνομο εργοστάσιο παρασκευής και συσκευασίας πακέτο τσιγάρων το οποίο και αυτό ήταν σε λειτουργία, και διέθετε δύο μηχανές παραγωγής βιομηχανικού τύπου καθώς και μία μηχανή παρασκευής των πακέτων των τσιγάρων!

Ένα υπερσύγχρονο τυπογραφείο, πλήρως εξοπλισμένο. Αποθηκευτικός χώρος με πλήρη εξοπλισμό, που θα μπορούσε να φιλοξενήσει την λειτουργία δύο εργοστασίων Παρασκευής τσιγάρων και πακέτων! Ενδεικτικό είναι ότι κατασχέθηκαν 91.829.000 τσιγάρα, καθώς και 113 τόνοι κατεργασμένου για ακατέργαστου καπνού.

Κατασχέθηκαν 12 φορτηγά και ημιφορτηγά, 10 τράκτορες, 23 trailer, εννιά Ι.Χ. αυτοκίνητα!

Μια μεγάλη επιτυχία της διεύθυνσης ασφάλειας Αττικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ