Τούρκος διπλωμάτης με ελληνικές διασυνδέσεις και 100 kg ηρωίνης!

Τεράστιο σκάνδαλο με ελληνικές προεκτάσεις – αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά ότι το εμπόριο τουρκικής ηρωίνης είναι στα χέρια κρατικών αξιωματούχων! Συμμετείχε ακόμα και σε συνέδρια του ΟΑΣΕ κατά τις «ισλαμοφοβίας»!

Ο πρώην ακόλουθος τύπου της Τουρκίας στην πρεσβεία της Άγκυρας στις Βρυξέλλες, συνελήφθη στα στη συνοριακή πύλη του Χαμζάμπεϊλί με την Βουλγαρία, με 100 κιλά ηρωίνη. Και ενώ το υπουργείο Εμπορίου και Τελωνείων, ενημερώνει ακόμη και όταν γίνεται κατάσχεση ενός γραμμαρίου ναρκωτικών,  εντύπωση προκάλεσε ότι έκρυψαν την αστυνομική επιχείρηση από τον τύπο. Για την ακρίβεια,τουρκικό δικαστήριο σε χρόνο ρεκόρ εξέδωσε απόφαση απαγορεύσεις δημοσιεύσεων σχετικά με την υπόθεση. Δηλαδή ο Ερντογάν προσπαθεί να κρύψει άλλη μία απόδειξη πως το εμπόριο ηρωίνης συντονίζεται από το ίδιο το τουρκικό κράτος.

Ο Βεϊσέλ Φιλίζ ο οποίος μετά την επιστροφή του στην Τουρκία – τον έδιωξε το Βέλγιο επειδή απείλησε Τούρκους αντιφρονούντες – συνέχισε να δίνει συνεντεύξεις στά φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, λέγοντας πως αγωνίστηκε ενάντια στο κίνημα Γκιουλέν, στις 9 Δεκεμβρίου 2020 και ενώ έβγαινε από την Τουρκία προς τη Βουλγαρία η αστυνομία σταμάτησε το αυτοκίνητό του στη συνοριακή πύλη του Χαμζάμπειλί. Στην έρευνα που έκαναν οι μονάδες του τελωνείου, εντόπισαν στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του 100 κιλά ηρωίνης πακεταρισμένα.

ο «αγώνας» του κατά της «ισλαμοφοβίας» και η σχέση του με την Ελλάδα

B6488ED7 7F0D 482A BE0E B69BA8B214DB
Ο τούρκος εμπόρος ηρωίνης σε εκδήλωση κατά τις ισλαμοφοβίας με πανό που λέει ότι αγαπά τον Μωάμεθ!

Ο διπλωμάτης Βεϊσέλ Φιλίζ που συνελήφθη στις 9 Δεκεμβρίου με 100 κιλά ηρωίνης, τελικά είναι και «ακτιβιστής» για τα δικαιώματα των μουσουλμάνων στην Ευρώπη.  Διακρίνεται εύκολα αυτό από την ιστοσελίδα του στο Twitter. Είναι εκπρόσωπος τύπου της οργάνωσης EMISCO  (Ευρωπαϊκή Μουσουλμανική Πρωτοβουλία για την Κοινωνική Συνοχή) ενώ συχνά βλέπουμε ανέβαζε βίντεο από εμφανίσεις του σε φιλοκυβερνητικά κανάλια της Τουρκίας.

Είχε συμμετάσχει σε εκδηλώσεις μάλιστα κατά της «ισλαμοφοβίας» του ΟΑΣΕ. Έχουμε γράψει επανειλημμένα ότι το εφεύρημα της «ισλαμοφοβίας» είναι ένα προπαγανδιστικό δημιούργημα του Ερντογάν για να καλύψει τους ισλαμιστές τρομοκράτες, εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας. Και φυσικά να προωθήσει τα σκοτεινά συμφέροντα της Τουρκίας παγκοσμίως.

4757645F 194E 4226 B6A1 861900365B4A
Ο Αλή Χουσείνογλου αγκαλιά με τον Τούρκο μεγαλέμπορο ηρωΐνης

Σε τέτοιες εκδηλώσεις μάλιστα φωτογραφίζεται με τον Έλληνα μουσουλμάνο από τον Ίασμο Αλή Χουσείνογλου, ο οποίος συχνά παρίσταται σε τέτοια συνέδρια ως κατήγορος σε βάρος της χώρας μας!
Πληροφορίες από τα Τουρκικά Νέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ