Τρεις μέρες πριν τα Χριστούγεννα και η χώρα είναι διαλυμένη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια κυβέρνηση που προσπαθεί να κρατηθεί στην εξουσία με ψέματα και απαγορεύσεις. Με υποσχέσεις που την επόμενη μέρα διαλύονται και συνθλίβονται.

Από το μίνι lockdown που υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός τον Νοέμβριο ενώ γνωριζε ότι αυτό είναι αδύνατον να συμβεί ως το φιάσκο με τα εμβολια που άλλα υπαοσχεθηκε και άλλα θα συμβούν.

Μια κυβέρνηση που απευθύνεται σε πολίτες με κοντή μνήμη, τρομοκρατημένους από την θέα του θανάτου των εκατό νεκρών σχεδόν καθημερινά και της οικονομικής εξαθλίωσης.

Οικογένειες που δεν βλέπουν καμία προοπτική να επιβιώσουν οικονομικά πλέον, με τις αυτοκτονίες λόγω lockdown πλέον να αυξάνονται.

Ο μόνος ευτυχισμένος Έλληνας πλέον είναι ο Μητσοτάκης και κανείς άλλος. Άντε και οι υπουργοί του που για αυτούς όλους ο μήνας έχει εννιά. Ο μισθός τους μπαίνει, έρθει δεν έρθει το εμβολιο, ανοίξουν δεν ανοίξουν τα μαγαζιά, βρεθεί δεν βρεθεί κρεβάτι στην εντατική για τον κάθε φουκαρά.

Αυτή είναι η Ελλάδα του Μητσοτακη που θα καταγράψει η ιστορία.

Μια Ελλάδα κατεστραμμένη και ηττημένη που έχασε ένα πόλεμο όχι γιατί δεν πολέμησε αλλά γιατί η πολιτική της ηγεσία ήταν κατώτερη των περιστάσεων. Και αδιάφορη για το μέλλον αυτού του τοπου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ