Επίθεση με μαχαίρι στον Τούρκο μποξέρ Ουνσάλ Αρίκ, που είχαν απειλήσει με θάνατο οι οπαδοί του Ερντογάν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε ο Τούρκος μποξέρ Ουνσάλ Αρίκ, στου οποίου το αυτοκίνητο είχαν αφήσει σφαίρα και άλλοτε είχαν σκάσει τα λαστιχα του, επειδή είχε ασκήσει κριτική στον Πρόεδρο Ερντογάν και στις δραστηριότητες της Diyanet στη Γερμανία.

Ο πρωταθλητής Τούρκος μποξέρ Ουνσάλ Αρίκ, που ζει στη Γερμανία, επανειλημμένα έχει απειληθεί από αγνώστους πώς θα τον σκοτώσουν λόγω της κριτικής που ασκεί προς το κόμμα ΑΚΡ και τον Ερντογάν.

Ο Ουνσάλ Αρίκ που δέχεται συνεχώς απειλές θανάτου, πριν από κάποιο διάστημα σε ανάρτηση που έκανε από το λογαριασμό του στο Twitter έγραψε πως “Διαβάστε φίλοι γιατί είμαι ανήσυχος. Πήραμε το μήνυμα με τη σφαίρα που αφήσατε μπροστά στο σπίτι μου. Βρήκατε και το νούμερο του τηλεφώνου μου. Τώρα μιλήσαμε δεχθήκαμε απειλές και εγώ ο Ουνσάλ Αρίκ, αν αύριο μία μέρα δολοφονηθώ να ξέρετε ότι αυτό το έκαναν οι οπαδοί του Ταγίπ, γιατί αυτός που τηλεφώνησε είπε πως “Είναι εντολή του Αλλάχ η δολοφονία των άθεων”.

….

Μετά από την επίθεση με μαχαίρι, σε ανάρτηση που έκανε από το λογαριασμό του στα τούρκικα και στα γερμανικά, έγραψε πως ” Θα έρθει η μέρα του λογαριασμού. Αυτή τη φορά η επίθεσή σας ήταν πιο θαρραλέα, την επομένη δοκιμάστε και από μπροστά. Η που@ανιά σας δεν εκπλήσσει. Εσείς έχετε μαχαίρι και εγώ θάρρος.¨

Erdoğan taraftarlarının ölümle tehdit ettiği Türk boksör Ünsal Arık’a bıçaklı saldırı – Tr724

24/12/2020

Σχ. Πόσο κρομανιόν πρέπει να είναι κάποιοι για να απειλούν και να μαχαιρώνουν κάποιον ο οποίος απλά ασκεί κριτική στο ναζιστικό καθεστώς της Άγκυρας ;

Είναι προφανές πως ενσωματώθηκαν στις δυτικές κοινωνίες…

tourkikanea.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ