80% των θανάτων ήταν εκτός ΜΕΘ! Αποκάλυψη που ανοίγει τον ασκό του Αιόλου (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναμένονται οι άμεσες παραιτήσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιο Πέτσα και του υπουργού επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη.

Θεωρούσαν «πεταμένα λεφτά» την δαπάνη για να γίνουν νέες μονάδες εντατικής θεραπείας, έβρισκαν όμως δεκάδες εκατομμύρια για τα ΜΜΕ!
Μία αποκάλυψη που συνιστά με κυβερνητικό έγκλημα, ειδικά εάν συνδυαστεί με τις απίστευτες δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιο Πέτσα, ο οποίος χαρακτήριζε την δαπάνη για δημιουργία νέων μονάδων εντατικής θεραπείας, ως «πεταμένα λεφτά» έρχεται από άκρως φιλοκυβερνητική εφημερίδα.
Εκθέτει όμως ανεπανόρθωτα για ακόμα μια φορά και τον υπουργό επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, ο οποίος δήλωσε επί λέξει: «αν υποθέσουμε ότι είχαμε 5.000 ΜΕΘ αυτό θα σήμαινε κατά τη φυσιολογική φορά των πραγμάτων ότι θα είχαμε έναν πολύ μεγαλύτερο αριθμό νεκρών, γιατί η θνητότητα μέσα στις μονάδες είναι περίπου στο μισό, 45-50%»

Σύμφωνα λοιπόν με Τα Νέα και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, τουλάχιστον το 80% των χιλιάδων θανάτων του τελευταίου διμήνου σημειώθηκαν εκτός ΜΕΘ! Μιλάμε για μία αποκάλυψη ντροπής που ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για την απαράδεκτη διαχείριση της πανδημίας, που όμως κρυβόταν μέσα στα εκατομμύρια του κρατικού χρήματος που η κυβέρνηση είχε δώσει από νωρίς στα ΜΜΕ.

Δηλαδή, την στιγμή που δεν έδιναν λεφτά για ΜΕΘ, χαρακτηρίζοντας τα μάλιστα ως «πεταμένα λεφτά», έβρισκαν δεκάδες εκατομμύρια προκειμένου να εξασφαλίσουν την σιωπή των ΜΜΕ μπροστά στις κυβερνητικές αποτυχίες που στοίχιζαν ανθρώπινες ζωές.

Κανονικά, εάν υπήρχε έστω και ένα ελάχιστο ψήγμα πολιτικής ευθιξίας, τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος όσο και ο υπουργός επικρατείας θα έπρεπε ήδη να έχουν υποβάλει τις παραιτήσεις τους.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε τις επίσημες απαντήσεις της κυβέρνησης απέναντι σε αυτή την αποκάλυψη, που ήδη προκαλεί σάλο στην κοινωνία. Ειδικά στις οικογένειες που έχασαν οικείους τους επειδή δεν κατάφεραν να βρουν ούτε μία θέση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ