Ασέβεια στο πολίτευμα καταλογίζει ο Κ. Βελόπουλος στην Κ. Σακελλαροπούλου και της ζητά να παραιτηθεί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την παραίτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαρόπουλου, ζήτησε μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real FM, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος. Αφού αναφέρθηκε στα γεγονότα της δοξολογίας για το νέο έτος στην Μητρόπολη Αθηνών, στη μη ανάκρουση του εθνικού ύμνου και στην ασέβεια που κατά πολλούς επέδειξε η κυρία Σακελλαρόπουλου στα ιερά σύμβολα, έκανε αναφορά και στο άρθρο της, στην Εφημερίδα των Συντακτών. Αφού θεώρησε ότι δεν μπορεί η πρόεδρος να στέλνει άρθρο αποσπασματικά σε μία εφημερίδα, αλλά σε όλες μαζί, ορμώμενος από τις φράσεις της περί «τυραννίας της πλειοψηφίας» και ότι «Στη λαϊκιστική στρέβλωση της δημοκρατίας η λαϊκή βούληση συγχέεται με τη βούληση της πλειοψηφίας», ο προεδρος της Ελληνικής Λύσης μίλησε για ασέβεια στο ίδιο το πολίτευμα και κάλεσε την Πρόεδρο κ. Σακελλαροπούλου να παραιτηθεί του αξιώματος.

Δεν αφήνω την εκκλησία στα χέρια όσων την πολεμούν

«Θα είμαι στην εκκλησία και θα πάω στον αγιασμό όπως και κάθε χρόνο. Δεν αφήνω την εκκλησία στα χέρια αυτών που την πολεμούν»

“Απορώ… Στην εκκλησία δεν μπορώ να πάω, στο Πολυτεχνείο όμως πήγαν όλοι. Ποιος είναι ο νόμος που αποφασίζει να κλείσει τις εκκλησίες ενώ τα τζαμιά είναι ανοιχτά; Δεν μπορείς να εφαρμόζεις τον νόμο αλά καρτ” συμπλήρωσε. “Πιστεύω ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν πιστεύουν στον Θεό. Εγώ πιστεύω, δεν είμαι θρησκόληπτος, θα πάω στην εκκλησία και στον αγιασμό. Χριστιανοφοβία δεν δέχομαι” συμπλήρωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Δεν θα παίξω με την υγεία των πολιτών»

“Θεωρώ αδιανόητο, να υπογράφει χαρτί για να εμβολιαστεί, αλλιώς δεν το κάνει. Όταν η δική μου ομάδα γιατρών στο κόμμα, μου λένε ότι δεν είναι βέβαιοι για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια, μπορώ εγώ να βγω και να πω να κάνετε το εμβόλιο; Οι φαρμακευτικές ζητούν ασυλία” ανέφερε.

“Προσωπικά έχω απορίες. Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, δαιμονοποιήσαμε λοιπόν τη μία άποψη και αναγάγαμε μια άλλη ομάδα επιστημόνων ως πανάκεια. Σε αυτό είμαι κάθετα αντίθετος” πρόσθεσε. “Γιατί να εμβολιαστώ αφού υπάρχει φάρμακο; Υπάρχει το φάρμακο, ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ είπε αποφύγετε τα εμβόλια με mRNA” υπογράμμισε.

“Δεν θα παίξω με την υγεία των πολιτών” σχολίασε.

Σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό, σημείωσε ότι πρόκειται για εκλογικό ανασχηματισμό. “Μου φάνηκε περίεργη η αποπομπή Θεοδωρικάκου. Άλλα έλεγε και άλλα κάνει ο κ. Μητσοτάκης” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακούστε το ηχητικό:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ