Εκκενώνεται το Καπιτώλιο! Καλεί την εθνοφρουρά η Πελόζι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντός της αίθουσας του καπιτωλίου η οποία έχει εκκενωθεί από τους εκλέκτορες, πράκτορες με τα όπλα στα χέρια περιμένουν τους διαδηλωτές!
Στο βίντεο – ντοκουμέντο φαίνεται ξεκάθαρα πως η διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων στο Καπιτώλιο έχει σταματήσει και πανικόβλητοι οι εκλέκτορες έχουν εκκενώσει την αίθουσα. Πολλά δημοσιεύματα αλλά και το CNN κάνουν λόγο για κατάσταση πολιορκίας και πανικό μεταξύ των εκλεκτόρων.

Πράκτορας με όπλα κατά διαδηλωτών στο Καπιτώλιο
Εικόνα που δεν έχουμε ξαναδεί. Οι πράκτορες σημαδεύουν με τα πιστόλια την είσοδο για να αποτρέψουν την εισβολή των διαδηλωτών στο Καπιτώλιο

Η Νάνσυ Πελόζι των δημοκρατικών ζητά την επέμβαση της Εθνοφρουράς για να εκκενωθεί το κτίριο από τους εισβολείς – οπαδούς του Τραμπ!

Ο πρόεδρος Τραμπ πριν από λίγο κάλεσε τους οπαδούς να μην συγκρούονται με την αστυνομία, δεν τους ζήτησε όμως να αποχωρήσουν!

Τέτοιες εικόνες δεν έχουν επαναληφθεί στην νεότερη ιστορία της Αμερικής. Ειδικά την στιγμή που υποτίθεται πως βρισκόταν σε εξέλιξη η καταμέτρηση των ψήφων. Μιλάμε κυριολεκτικά για εισβολή στο Καπιτώλιο.

Πριν από λίγο υπήρχαν αναφορές για πυροβολισμούς – κάποιοι από τους παρευρισκόμενους κάνουν λόγο για πυρ αστυνομικών κατά διαδηλωτών. Η κατάσταση έχει ξεφύγει εκτός ελέγχου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ