ΗΠΑ – Καπιτώλιο: Πληροφορίες για πυροβολισμούς εντός του κτιρίου! (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μία γυναίκα πυροβολήθηκε στο στήθος!
Τρομερές εικόνες αυτή τη στιγμή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η εισβολή στο Καπιτώλιο από τους οπαδούς του Τραμπ συνεχίζεται, η Πελόζι έχει καλέσει την εθνοφρουρά, πάνοπλοί αστυνομικοί και πράκτορες περιμένουν με τα όπλα προτεταμένα τους διαδηλωτές μέσα στην αίθουσα των εκλεκτόρων. Στην κύρια αίθουσα του Καπιτωλίου δηλαδή.
Η αίθουσα έχει εκκενωθεί και η πανικόβλητοι οι παρευρισκόμενοι βρίσκονται σε ασφαλές μέρος.

https://twitter.com/thejessiewoo/status/1346913674934562820?s=21

Πριν από λίγο έγινε γνωστό πως ακούστηκαν πυροβολισμοί εντός και υπάρχουν πληροφορίες για βαριά τραυματία. Η φωτογραφία είναι μέσα από το Καπιτώλιο όπου οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν ακινητοποιήσει διαδηλωτές.

Εισβολή στο Καπιτώλιο συνεχίζεται, οι οπαδοί του Τραμπ έχουν πλημμυρίσει το κτίριο εντός και εκτός, είχαν καταφέρει να Μπουν και μέσα στην αίθουσα όπου γινόταν η σύσκεψη η οποία διεκόπη βίαια.

Τα ΜΜΕ των δημοκρατικών κατηγορούν τον Τραμπ ότι δεν κάνει μία παρέμβαση προκειμένου να εκκενωθεί το Καπιτώλιο. Η επέμβαση που έκανε ο αμερικανός πρόεδρος πριν από λίγο μέσω Twitter, αφορούσε κάλεσμα στους οπαδούς του να μην συγκρούονται με τους αστυνομικούς.

Οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν για μία γυναίκα η οποία έχει πυροβοληθεί στο στήθος και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, χωρίς όμως να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για το επεισόδιο. Προφανώς για να μην πέσει λάδι στη φωτιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ