Φρικτές εικόνες στις ΗΠΑ, πυροβόλησαν γυναίκα στο λαιμό στο Καπιτώλιο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Εισβολή στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ συνεχίζεται και η κατάσταση έχει τεθεί εκτός ελέγχου. Πριν από λίγο επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες για πυροβολισμούς, καθώς μία γυναίκα έχει πυροβοληθεί στο λαιμό όπως φαίνεται από το βίντεο και τις εικόνες. Η οργή ξεχειλίζει, οι εκλέκτορες έχουν απομακρυνθεί από την αίθουσα, Υπάρχουν φόβοι ότι γυναίκα πυροβολήθηκε από τους πράκτορες που ήταν ακροβολισμένοι μέσα στην αίθουσα στο Καπιτώλιο για να αποτρέψουν εισβολή εντός της αίθουσας. Κάποιες άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για γυναίκα αστυνομικό που μεταφέρεται στο νοσοκομείο, άρα δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά η ταυτότητα του θύματος, καθώς και των δραστών.

Γυναίκα πυροβολισμός Καπιτώλιο
Η άτυχη γυναίκα που πυροβολήθηκε στο λαιμό την στιγμή που μεταφέρεται εκτός καπιτωλίου

Η γυναίκα είναι ίσως διαδηλωτής – οπαδός του Τραμπ και βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση καθώς δίνει μάχη για τη ζωή της. Πάντως υπάρχουν και πληροφορίες για Τραυματισμένη γυναίκα αστυνομικό που επίσης μεταφέρεται στο νοσοκομείο.
Το βίντεο λίγο μετά τον τραυματισμό της. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα η κατάσταση της υγείας της, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι είναι εξαιρετικά σοβαρή και δίνει μάχη για τη ζωή της.

https://twitter.com/maajidnawaz/status/1346919114938322945?s=21

Αυτή τη στιγμή έχουμε δυνάμεις της αστυνομίας να περικυκλώνουν το κτίριο, ενώ είναι άγνωστο πως θα αντιδράσουν οι διαδηλωτές εάν η γυναίκα χάσει τη ζωή της και αποδειχτεί ότι πυροβολήθηκε από τις δυνάμεις ασφαλείας του καπιτωλίου.

Να σημειωθεί ότι τα γραφεία πολλών γερουσιαστών των δημοκρατικών έχουν καταληφθεί από οπαδούς του Τραμπ, οι οποίοι μέχρι αυτή τη στιγμή δεν δείχνουν διάθεση να αποχωρήσουν. Ο δήμαρχος της Ουάσινγκτον έχει διατάξει απαγόρευση κυκλοφορίας σε 2 ώρες από τώρα, αλλά είναι άγνωστο εάν θα εφαρμοστεί καθώς ο κόσμος στους δρόμους είναι εκατοντάδες χιλιάδες.

Το CNN καλεί την εθνοφυλακή να επέμβει. Και μεταδίδει ότι δυνάμεις της Εθνοφυλακής από το Μέριλαντ και την Βιρτζίνια είναι καθοδόν για να παρέμβουν. Εάν γίνει αυτό, προβλέπεται αιματοχυσία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ