Προκλητικό διάγγελμα Μπάιντεν: Καλεί τον στρατό να επέμβει!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο θεός να ευλογεί τους στρατιώτες μας και όσους αγωνίζονται για να κρατήσουν το Καπιτώλιο!

Αυτό ανέφερε πριν από λίγο ο εκλεγμένος πρόεδρος Μπάιντεν στο διάγγελμα του, Καλώντας ουσιαστικά την εθνοφρουρά να παρέμβει και να διαλύσει τους οπαδούς του προέδρου Τραμπ.

Κάλεσε επίσης τον πρόεδρο Τραμπ να βγει τώρα σε διάγγελμα και να καλέσει τους οπαδούς του να αποσυρθούν.

Έκτακτο διάγγελμα του Τζο Μπάιντεν αυτή τη στιγμή στον αμερικανικό λαό. Στη σκιά της εισβολής των οπαδών του προέδρου Τραμπ στο Καπιτώλιο.

Ο εκλεγμένος πρόεδρος καλεί τον πρόεδρο Τραμπ να βγει τώρα με διάγγελμα του στην τηλεόραση και να καλέσει τους οπαδούς του να αποσυρθούν από το Καπιτώλιο. Να τιμήσει τον όρκο του, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Μιλάει για μία εξαιρετικά σκοτεινή στιγμή και καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να επέμβουν αμέσως και να διαλύσουν την συγκέντρωση την οποία αποκαλεί, πρωτοφανή απόπειρα πραξικοπήματος. Προσέθεσε επίσης ότι είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στις Ηνωμένες Πολιτείες και πως όλος ο κόσμος κοιτάζει. Αυτό πρέπει να τελειώσει τώρα.

Η δημοκρατία είναι εξαιρετικά εύθραυστη, είπε, και θα πρέπει όλοι να την προστατεύσουμε, όλοι να σταθούμε όρθιοι και να βάλουμε στην άκρη τα ιδιοτελή συμφέροντα μας με κάθε κόστος.

Έκανε αναφορά σε ομιλία του Λίνκολν, σε αντίστοιχες συνθήκες.
Άρα όσα βλέπω αυτή τη στιγμή, παραμένει εξαιρετικά αισιόδοξος για το μέλλον αυτής της χώρας, γνωρίζοντας το τι μπορούμε να κάνουμε ως έθνος. Διότι είμαστε οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, και θα πρέπει να προχωρήσουμε ενωμένοι, ρεπουμπλικάνοι και Δημοκρατικοί μαζί.

Ο θεός να προστατεύει τους στρατιώτες μας και όλους αυτούς στο Καπιτώλιο που προσπαθούν να διατηρήσουν την τάξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ