Δομοκός: Αποτρόπαιο έγκλημα – Πακιστανός βίασε ομοεθνή του σε live μετάδοση και πιθανώς ο ένας δολοφόνησε τον άλλο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι συνέβη; Τα έως τωρα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο ένας επιτέθηκε στον άλλο με σκοπό να τον βιάσει και μάλιστα μετέδιδε live την σκηνή με βιντεοκλήση σε έναν φίλο του! Όπως φάνηκε από τα πλάνα, ο 20χρονος Πακιστανός, θύμα των άρρωστων ορέξεων του 38χρονου ομοεθνούς του αντέδρασε όταν αντιλήφθηκε τις προθέσεις του.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό ποιος από τους δύο έχει σκοτώσει τον άλλο, καθώς και οι δύο παραμένουν εξαφανισμένοι, ωστόσο οι κηλίδες αίματος στην καλύβα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι έχει γίνει φονικό.

Η  Αστυνομία δεν γνώριζε για την εξαφάνιση και τον βιασμό, έως ότου δέχθηκε κλήση από τον 42χρονο Πακιστανό, φίλο του βιαστή από την πατρίδα του, που είχε παρακολουθήσει σε live μετάδοση το συμβάν, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς όταν είχε επικοινωνήσει από το Πακιστάν με τον έναν από τους δυο αγνοούμενους, που εμφανίστηκε μεθυσμένος στην βιντεοκλήση.

Εκείνη τη στιγμή, ο 38χρονος συνομιλητής του φαινόταν να παρενοχλεί σεξουαλικά τον 20χρονο ομοεθνή τους και να ξεσπά μεταξύ τους άγριος καυγάς. Τότε, ο 20χρονος επιτέθηκε στον επίδοξο βιαστή του, ωστόσο, παραμένει άγνωστο τι συνέβη μετά, αφού η βιντεοκλήση διακόπηκε.

Στην καλύβα οι αστυνομικοί βρήκαν κηλίδες αίματος και ματωμένα ρούχα και ένα ματωμένο επίσης σκεπάρνι που όλα δείχνουν ότι έγινε όπλο του εγκλήματος. Ωστόσο, οι δυο Πακιστανοί ήταν άφαντοι, όπως και το ποδήλατο του 20χρονου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ