Οι τούρκοι όπλιζαν τα πενηντάρια ανήμερα τα Θεοφάνεια και εμείς κυνηγούσαμε πιστούς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ντροπιαστικό επεισόδιο ανήμερα Θεοφανείων στα ελληνικά χωρικά ύδατα, διότι τα Ίμια είναι ελληνικά και είχαν γίνει ελληνικά από το 2015 όπου και οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις επιχειρούσαν κανονικότατα ακόμα και πάνω στις βραχονησίδες, οφείλει να μας προβληματίσει.

Τόσο για την περίοδο που συνέβη, δηλαδή στην μαύρη επέτειο του 1996, αλλά και για τον τρόπο. Σύμφωνα με τις επίσημες καταγγελίες του προέδρου των αλιέων, τα ελληνικά ψαροκάικα βρισκόταν σε ελληνικά χωρικά ύδατα, όταν και τουρκική ακταιωρός πήγε να τους εκφοβίζει και να τους εκδιώξει. Έφτασε στο σημείο να όπλιση το πολυβόλο λόγια μέτρα από τους Έλληνες ψαράδες.

Για βοήθεια έσπευσαν δύο σκάφη του ελληνικού λιμενικού. Η τουρκική ακταιωρός τότε εμβόλισε το σκάφος και το ελληνικό λιμενικό τράπηκε σε φυγή! Στην περιοχή, δηλαδή τα ελληνικά χωρικά ύδατα, δηλαδή την ελληνική κυριαρχία, έμειναν όχι μόνο η τουρκική ακταιωρός αλλά και τρία τουρκικά αλιευτικά τα οποία λυμαίνονται έως και αυτή τη στιγμή την περιοχή.

Δηλαδή την ίδια στιγμή που το ελεεινό ελληνικό κράτος κυνηγούσε τους πιστούς και τους παπάδες, έκανε πίσω στην τουρκική εισβολή. Και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να γίνει ανεκτό από τον ελληνικό λαό.

Οι καταγγελίες και το συγκλονιστικό βίντεο για αυτά που συνέβησαν στα Ίμια, εδώ: Παρέδωσαν τα Ίμια στους τούρκους! Τρομερές καταγγελίες από την Κάλυμνο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ