Με εντολή Μητσοτάκη ο Άρειος Πάγος πρέπει να σταματήσει την έρευνα για την Novartis; Αλλιώς τι;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

netakias.com

Ωμή παρέμβαση στην ανεξαρτησία της ελληνικής δικαιοσύνης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με όρους ανθρώπου της νύχτας. Είναι γνωστό ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρέσκεται στο να δίνει εντολές και έτσι δεν μπόρεσε να αποφύγει να δώσει για μια ακόμη φορά “με εντολή Μητσοτάκη” να σταματήσει η έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη για πολιτικά πρόσωπα. Άλλωστε ήδη η κυβέρνησή του διώκει για παραδειγματισμό την Ελένη Τουλουπάκη επειδή έκανε απλώς το καθήκον της να ερευνήσει και μάλιστα να βάλει στο αρχείο υποθέσεις πολιτικών προσώπων που έλεγξε και δεν βρήκε στοιχεία.

«Ό,τι έλεγα τον Φεβρουάριο του 2018 ισχύει στο ακέραιο και σήμερα. Η χώρα θα διεκδικήσει αυτά τα οποία μπορεί να διεκδικήσει από την Novartis. Υπήρχε σκάνδαλο Novartis. Χρηματισμού γιατρών, υπερσυνταγογράφησης. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Υπήρχε και ένα δεύτερο, πολιτικό σκάνδαλο Novartis, που είναι το πώς στοχοποιήθηκαν δέκα πολιτικοί από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό ερευνάται πια από την Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία και θα αποφανθεί τελικά για τις κατηγορίες οι οποίες έχουν απαγγελθεί, τουλάχιστον σε επίπεδο Βουλής» είπε ο πρωθυπουργός συμπληρώνοντας πως δεν υπήρξαν πολιτικά πρόσωπα στην υπόθεση: «Δεν υπήρξαν. Και θέλω να είμαι απολύτως ξεκάθαρος ότι αυτή η υπόθεση είναι μία υπόθεση η οποία ταλαιπώρησε πάρα πολύ τον δημόσιο διάλογο και νομίζω ότι πια έχουμε μάθει την αλήθεια. Η υπόθεση έχει πάρει την κατεύθυνση την οποία όλοι γνωρίζουμε και ερευνάται και θα ερευνηθεί πια από την Δικαιοσύνη».

Kalimera agapite Kyriako

Θυμίζουμε χθές Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021 η Εισαγγελία ζήτησε την άσκηση νέας δίωξης σε βάρος του πρώην αντιπροέδρου της Novartis, Κωνσταντίνου Φρουζή και ακόμη επτά στελεχών της εταιρείας για δωροδοκίες γιατρών. Θυμίζουμε ότι Κωνσταντίνος Φρουζής ως Mr. Novartis παραδέχτηκε τα «φιλικά» email στον Μητσοτάκη και το δείπνο υποστήριξης του

Διαβάστε τις αποκαλύψεις στον ιστότοπο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ