16/06/2021

Ακτιβιστής – πολέμιος του Τραμπ συνελήφθη για την εισβολή στο Καπιτώλιο! (Βίντεο)

Ένας άντδρας από την Γιούτα οδηγήθηκε σήμερα σε ομοσπονδιακό δικαστήριο στην Περιφέρεια της Κολούμπια σχετικά με τις ταραχές στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021.

Ο John Earle Sullivan, ένας ακτιβιστής του Black Lives Matter και πολέμιος του Τραμπ, κατηγορήθηκε ότι εισήλθε και παρέμεινε εν γνώσει του σε «απαγορευμένο κτίριο ή έδαφος χωρίς νόμιμη εξουσία», με επιπλέον κατηγορίες περί  βίαιης εισόδου και άτακτης συμπεριφοράς σε χώρους του Καπιτωλίου κατά τη διάρκεια της «διάπραξης αστικής αναταραχής». Δηλαδή της εισβολής στο Καπιτώλιο.

Συνελήφθη σήμερα στη Γιούτα.

Η κατηγοριά και το υλικό της εισαγγελίας δείχνουν ότι κατά τη διάρκεια των γεγονότων στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ, ο Sullivan, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και μάσκα αερίου, μπήκε στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ μέσω ενός παραθύρου που είχε σπάσει, απωθώντας βίαια την Αστυνομία του Καπιτωλίου των ΗΠΑ. Ο Sullivan παραδέχεται ότι καταγράφηκε και απεικονίζεται σε βιντεοσκοπημένα βίντεο που δείχνει ότι είναι παρόν, έξω από το λόμπι του ομιλητή στο Καπιτώλιο των Η.Π.Α., στην δολοφονία στο Καπιτώλιο μιας γυναίκας από έναν αστυνομικό του Καπιτωλίου των ΗΠΑ.

Ο Sullivan ισχυρίζεται ότι ήταν μόνο εκεί για να καταγράψει την εισβολή. Εμφανίστηκε ακόμη και στο CNN για να περιγράψει την «εμπειρία» του!

Η είδηση αυτή ενισχύει τις θεωρίες περί προβοκάτσιας που προβάλλουν πολλοί υποστηρικτές του προέδρου Τραμπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ