Pfizer – Εμβόλιο: Νορβηγία, η πρώτη χώρα που ανακοίνωσε 23 θανάτους ανθρώπων που εμβολιάστηκαν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

23 θάνατοι αναφέρθηκαν ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού covid, από 25.000 εμβολιασμένoυς.

wikistrike.com στις 15-1-2021

Η Νορβηγία αναφέρει 23 θανάτους μετά το εμβόλιο. Μετά την εξέταση 13, δείχνουν ότι “οι παρενέργειες των εμβολίων mNR … μπορεί να είχε ως αποτέλεσμα θανάτους. Το κοινό νήμα ήταν ότι ήταν ηλικιωμένοι και αδύναμοι. «Οι εκθέσεις μπορούν να δείξουν ότι οι κοινές παρενέργειες των εμβολίων mNR, όπως ο πυρετός και η ναυτία, μπορούν να έχουν οδηγήσει στο θάνατο μερικών αδύναμων ασθενών,» ανέφερε ο κύριος ιατρικός σύμβουλος Sigurd Hortemo του νορβηγικού οργανισμού φαρμάκων.

Ως αποτέλεσμα, το Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας και ο Νορβηγικός Οργανισμός Φαρμάκων τροποποίησαν τον οδηγό εμβολιασμού με νέες οδηγίες.

“Εάν είστε πολύ ευπαθής, πιθανότατα δεν θα πρέπει να εμβολιαστείτε”, δήλωσε ο διευθυντής της Νορβηγικής Υπηρεσίας Φαρμάκων Στάιναρ Μάντσεν την Πέμπτη κατά τη διάρκεια ενός μηνύματος για το εμβόλιο προς τους δημοσιογράφους.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο οργανισμός αναφέρει επίσης “4 περιπτώσεις σοβαρών αλλεργικών αντιδράσεων” χωρίς να διευκρινίζει τα συμπτώματα . Αυτός ο όρος έχει ήδη χρησιμοποιηθεί για τον Μεξικανό γιατρό που αρχικά παρουσίασε σπασμούς και στην συνέχεια ήταν παράλυτος και από τα 4 άκρα για αρκετές ημέρες. Έτσι, όταν μιλούν για “σοβαρή αλλεργική αντίδραση” μπορεί πραγματικά να μην είναι απαραίτητα παροδικές παρενέργειες. Όχι μόνο τοπική ερυθρότητα ή ότι συνδέετε με αλλεργικές αντιδράσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ