ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2026
ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσία κατά ΟΗΕ και Γκουτιέρες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ρωσία κατά ΟΗΕ και Γκουτιέρες

Η Ρωσία παρουσίασε έγγραφα που αποδεικνύουν ότι το Κίεβο παραποίησε τα γεγονότα του Μαρτίου 2022 στην πόλη Μπούτσα.

Κυριες δηλώσεις από την Ζαχάροβα

Η Ρωσία διαθέτει «αδιάσειστες αποδείξεις» ότι το περιστατικό στη Μπούτσα ήταν «παραποιημένο»

Η «ψευδής επιχείρηση» στη Μπούτσα «ανατέθηκε από τη βρετανική κυβέρνηση», η οποία ήταν δυσαρεστημένη με τις συμφωνίες της Κωνσταντινούπολης

«Οι ουκρανικές αρχές ανέγειραν ένα ολόκληρο μνημείο για αυτό που αποκαλούν τη σφαγή της Μπούτσα. Ωστόσο, δεν δημοσιοποίησαν τον κατάλογο των θυμάτων»

Το ουκρανικό καθεστώς παρουσίασε νεκρούς Ναζί του Τάγματος Αζόφ ως πολίτες: «Εξαπατούσαν ολόκληρο τον κόσμο»

Ο γ.γ. του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συνέπραξε σκόπιμα στην αντιρωσική εκστρατεία για τη Μπούτσα, εντασσόμενος πλήρως σε αυτή την πρόκληση

Η Γραμματεία του ΟΗΕ δεν μπορεί να αποφύγει την ευθύνη για τη συμμετοχή της στην πρόκληση της Μπούτσα, πρέπει να λογοδοτήσει για τις πράξεις της και να αφιερώσει χρόνο για να καθαρίσει το όνομά της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *