Στην αντεπίθεση η μητέρα των ανήλικων που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη στο μετρό (βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μία τελείως διαφορετική εκδοχή παρουσιάζει η μητέρα των δύο ανήλικων αγοριών που ξυλοκόπησαν βάναυσα τον σταθμάρχη του μετρό στον σταθμό της Ομόνοιας. Όπως υποστήριξε σε δηλώσεις της σε τηλεοπτικό σταθμό, ο σταθμάρχης είχε γρονθοκοπήσει πρώτος τον γιο της μέσα στο βαγόνι.

Ενώ από τις δηλώσεις της άφηνε να εννοηθεί ότι θα τακτοποιήσει όσες και όποιες οικονομικές απαιτήσεις τυχόν εγείρει ο παθών για τον ξυλοδαρμό στο μετρό. Για τον οποίον όμως είπε ότι προκάλεσε τα παιδιά αφού εκτός από τις γροθιές, οι οποίες όπως υποστήριξε ήταν στον μεγάλο της γιο, τους έβρισε και το σπίτι.

Νωρίτερα ο πατέρας των παιδιών είχε κάνει λόγο για παιδιά διαμάντια, και άριστους μαθητές.

«Ο σταθμάρχης να αναλογιστεί τι έκανε»

Μιλώντας στην εκπομπή Live News, η μητέρα των ανήλικων κάνει λόγο για… τραμπούκο σταθμάρχη ο οποίος χτύπησε τα παιδιά της, τα απείλησε και τους έβρισε το σπίτι. Οπως δήλωσε μάλιστα, τα παιδιά της ήταν… τρομαγμένα και έφτασαν σε αυτό το σημείο.

https://youtu.be/q6J6DzVSp4Y

«Ήθελε να το παίξει τραμπούκος ο σταθμάρχης! Ας αναλογιστεί ο κύριος τι έκανε και ας βγει να πει την αλήθεια» δήλωσε η μητέρα των νεαρών, προσθέτοντας πως ξέρει τι παιδιά έχει και δεν είναι αλήτες. «Τα παιδιά μου δεν αντέδρασαν, γιατί έτσι τα έχω μάθει» τονίζει. Μάλιστα στράφηκε κατά του ανθρώπου που δημοσίευσε το βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό, λέγοντας ότι «κατακρεούργησε» τα παιδιά της. «Είμαστε δυνατές οικογένειες και θα στηρίξουμε τα παιδιά μας, θα φανεί η αλήθεια» είπε μεταξύ άλλων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ