Ανακοίνωση – κόλαφος: Υγειονομικός ρατσισμός οι προτάσεις Μητσοτάκη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτη προκήρυξη στο Δήμο Ηρακλείου, όπου εμφανίστηκε ξαφνικά η προϋπόθεση οι υποψήφιοι να μην έχουν χρόνια ή υποκείμενα νοσήματα και να μην ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ευάλωτες στον ιό του κορωνοϊού COVID-19.

Να θυμησουμε εδώ όσα έγραφε το ολυμπια νωρίτερα πως ο τρόπος χρήσης του πιστοποιητικού εμβολιασμού ανοίγει την κερκόπορτα για άρση του ιατρικού απορρήτου και όπως όλα δείχνουν επιβεβαιωνόμαστε.

Οι αντιδράσεις ήταν σφοδρές, αφού ακολούθησαν σκληρές ανακοινώσεις από την Εθνική Συνομοσπονδία των Συλλόγων Ασθενών Ελλάδος αλλά και από και σωματεία εργαζομένων της Αυτοδιοίκησης στην Κρήτη. Η Συνομοσπονδία Συλλόγων Ασθενών κάνει λόγο για πολιτικά και ηθικά απαράδεκτη προϋπόθεση η οποία παραβιάζει το ιατρικό απόρρητο και τα προσωπικά δεδομένα.

Mε τη σειρά της, η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία καταγγέλλει τον αποκλεισμό ατόμων που έχουν χρόνια ή υποκείμενα νοσήματα, ή ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ευάλωτες στον ιό του κορωνοϊού COVID-19 από προκηρύξεις Περιφερειών και Δήμων της χώρας.

Η καταγγελία αυτή επιβεβαιώνει πλήρως τις θέσεις της Ελληνικής Λύσης για τον «υγειονομικό ρατσισμό» που προκύπτει από ενέργειες όπως το «πιστοποιητικό εμβολιασμού» που προωθεί η κυβέρνηση με πρόσχημα την πανδημία.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της ΕΣΑμεΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ