Ισοδυναμεί με εφιάλτη η αποκάλυψη του Μοσιαλου για τον μεταλλαγμένο Κορωνοϊο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εφιαλτική είναι η αποκάλυψη του καθηγητή Ηλία Μόσιαλου για το μεταλλαγμένο στέλεχος κορωνοϊού που έχει εντοπιστεί στην Βρετανία. Τωρα καταλαβαίνουμε το γιατί οι Γάλλοι σφράγισαν τα σύνορα με την Βρετανία και γιατι ο πρωθυπουργός της Γαλλίας είχε κάνει τις πολύ σκληρές δηλώσεις πριν λίγες μέρες, αποκαλύπτοντας πως η κατάσταση στη Βρετανία έχει ξεφύγει εκτός ελέγχου.

Αυτό που προκαλεί τρόμο, με τον μεταλλαγμένο ιο είναι ότι ο αριθμός των ασυμπτωματικών ασθενών με τον μεταλλαγμένο κορωνοϊό, είναι ίσος με τον αριθμό των συμπτωματικών!

“Το μεταλλαγμένο στέλεχος της COVID-19 δεν είναι πιο θανατηφόρο, αλλά πιο μεταδοτικό κατά 30 με 50%” τόνισε ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας Ηλίας Μόσιαλος Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1, για τη μετάλλαξη του κορονοϊού που εντοπίστηκε πρώτα στη Μεγάλη Βρετανία, προσθέτοντας πως αυτό που προκαλεί ανησυχία είναι πως ο αριθμός των ασυμπτωματικών ασθενών με το μεταλλαγμένο στέλεχος του κορονοϊού είναι ίδιος με τους συμπτωματικούς.

Μιλάμε για μία ασύλληπτη κατάσταση όπου δεκάδες χιλιάδες φορείς χωρίς κανένα σύμπτωμα, συνιστούν πραγματικές υγειονομικές βόμβες αφού μπορούν να μεταδώσουν τον ιό χωρίς να γνωρίζουν καν ότι τον έχουν, χωρίς φυσικά να είναι σε καραντίνα, και μάλιστα έναν ιο που μεταδίδεται σχεδόν με την διπλάσια ευκολία από το βασικό στέλεχος που είχε εντοπιστεί!

Η αποκάλυψη αυτή του Ηλία Μόσιαλου έρχεται να προστεθεί στην έρευνα που έγινε πριν από λίγες ημέρες στην μεγάλη Βρετανία και έδειξε ότι ένας στους τρεις ασθενείς που ήδη έχουν θεραπευτεί από κορωνοϊό, επέστρεψε στο νοσοκομείο με σοβαρά συμπτώματα, ενώ 13 στους 100 ασθενείς που είχαν θεραπευθεί, έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές του κορωνοϊού! Αντιμετωπίζουμε πλέον μία ύπουλη ασθένεια, την μοναδική μαζί με τον καρκίνο που ενώ έχει εξαφανιστεί, επιστρέφει εκεί που δεν το περιμένεις κι εσύ τελειώνει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ