Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Απίστευτο άρθρο στα Νέα! Ας πετάξουμε τα όπλα και ας ζητήσουμε έλεος από τον σουλτάνο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ έγραψε στην εφημερίδα Τα Νέα το πιο τρομακτικό άρθρο που έχουμε διαβάσει τις τελευταίες δεκαετίες. Πραγματικά δεν υπάρχει Έλληνας που να μην το διαβάσει και να μην παραδώσει τα όπλα στον σουλτάνο.

Πόσο δίκιο έχει ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που θέλει να παραδώσει και χωρικά ύδατα! Προφανώς θα είχε μιλήσει με τον κύριο Τσούκαλη νωρίτερα γι’ αυτό και είχε ενημερωθεί πριν από εμάς για το ότι ο σουλτάνος δεν είναι απομονωμένος αλλά είναι πιο δυνατός.

Γιατί τότε η κυβέρνηση μας έλεγε ότι ο σουλτάνος είναι απομονωμένος; Γιατί δίνουμε τόσα δισεκατομμύρια για να πάρουμε Ραφάλ; Καλύτερα να τα δίναμε στον σουλτάνο Ερντογάν για να μας λυπηθεί. Κάτι σαν προκαταβολή του φόρου υποτέλειας.

Είναι να μπλέκουμε τώρα; Ας δώσουμε το μισό Αιγαίο στον Ερντογάν, να ευχαριστηθούν και οι αρθρογράφοι και οι εκδότες που τους διαφημίζουν και να μείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός για 40 χρόνια.

Είμαστε τώρα να τσακωνόμαστε με τον παντοδύναμο Ερντογάν;

Διαβάστε το απόσπασμα του άρθρου του κυρίου Λουκά Τσούκαλη στα νέα και τρέξτε να ψωνίσετε σημαίες με την ημισέληνο μπας και σωθείτε

Τσούκαλης ΕΛΙΑΜΕΠ τα νέα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ