Ματίνα Παγώνη: Οι γιατροί δεν έχουν πληρωθεί για τις υπερωρίες στους εμβολιασμούς (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ματίνα Παγώνη πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ) στο δελτίο Kontra News 10 με τον Γιώργο Μελιγγώνη

“Μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς – Οι γιατροί δεν έχουν πληρωθεί για τις υπερωρίες στους εμβολιασμούς”

Επίσης όνισε ότι τα σχολεία δεν μπορούν να παραμείνουν άλλο κλειστά και ιδιαίτερα η Γ’ λυκείου, ενόψει και των Πανελλαδικών εξετάσεων.
Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη επισήμανε μεταξύ άλλων πως επικρατέστερη ημερομηνία είναι η 1η Φεβρουαρίου, ωστόσο το άνοιγμα θα πρέπει να γίνει προσεκτικά και με αυστηρά μέτρα. «Τα σχολεία δεν μπορούν να παραμείνουν άλλο κλειστά. Θα πρέπει να υπάρχει ιδιαίτερη προσοχή, κάνοντας τα τεστ και τα παιδιά και οι καθηγητές σε τακτά διαστήματα».

Το άνοιγμα σχολείων και καταστημάτων ενδέχεται να αυξήσει τα κρούσματα κορονοϊού, κάτι που θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν όλα τα υγειονομικά μέτρα, όπως οι αποστάσεις και η αποφυγή του συνωστισμού. Ειδικά στα ΜΜΜ η προσοχή θα πρέπει να είναι ιδιαίτερη και να αποφεύγεται ο συνωστισμός. «Αν τηρήσουμε τα μέτρα, η κατάσταση θα είναι ελεγχόμενη και μπορούμε σταδιακά να προχωρήσουμε στα επόμενα βήματα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ