Ασυνήθιστες κινήσεις και μεταφορά Αμερικανικών ενισχύσεων στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας-Ιράκ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ασυνήθιστες κινήσεις  

Ανησυχητική συγκέντρωση δυνάμεων στην περιοχή μετά και την επιχείρηση αστραπή της Ρωσίας να στείλει ισχυρές δυνάμεις στην βόρεια Συρία στα σύνορα με την Τουρκία

Οι αμερικανικές δυνάμεις φέρνουν ενισχύσεις σε στρατιωτική βάση κοντά στο συνοριακό τρίγωνο Συρίας-Τουρκίας-Ιράκ στο βόρειο Al-Hasakah  

Κίνηση – αστραπή από την Ρωσία, έστειλε δυνάμεις στην Συροτουρκική μεθόριο!

Στις 26 Ιανουαρίου 2021 αξιόπιστες πηγές ενημέρωσαν το SOHR (Συριακό παρατηρητήριο) ότι, οι αμερικανικές δυνάμεις συνεχίζουν τις κινήσεις τους στην περιοχή της βορειοανατολικής Συρίας, καθώς έφεραν στρατιωτική ενίσχυση, συμπεριλαμβανομένων τεθωρακισμένων οχημάτων και τανκς, στη στρατιωτική τους βάση στο Al-Malikiyah (Dayrik) στην επαρχία Al-Hasakah κοντά στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας.

Οι αμερικανικές δυνάμεις διεξήγαγαν επίσης περιπολία στη συνοριακή λωρίδα στην περιοχή ως μέρος των πρόσφατων ασυνήθιστων κινήσεων στην περιοχή.  Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τουρκία είχε απειλήσει να ξεκινήσει στρατιωτική επιχείρηση με σκοπό να πάρει τον έλεγχο της συνοριακής λωρίδας.

Πριν από λίγες ώρες, οι αμερικανικές δυνάμεις διεξήγαγαν περιπολία με θωρακισμένα οχήματα “Bradley” των ΗΠΑ και άλλα στρατιωτικά οχήματα σήμερα. Η περιπολία κινήθηκε, στη διαδρομή Al-Qamishli-Al-Malikiyah από την αεροπορική βάση Kharab Al-Jir στα νότια της πόλης Rumaylan προς την πόλη Al-Malikiyah (Dayrik). Εν τω μεταξύ, αρκετά ελικόπτερα φάνηκαν να συνοδεύουν την περιπολία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ