Την υιοθέτησαν, την βασάνισαν, την δολοφόνησαν. Ήταν μόλις τριών ετών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα παιδί γεμάτο ζωή. Ένα αγγελούδι. Που έπεσε στα χέρια δύο τεράτων, λόγω του συστήματος υιοθεσίας των ΗΠΑ. Τώρα, όλοι αυτοί που πήραν αυτή την απόφαση, έχουν κυριολεκτικά εξαφανιστεί και δεν απαντούν σε καμιά ερώτηση δημοσιογράφων.

Η Βικτώρια Ρόουθ Σμιθ, ένα αγγελούδι τριών ετών η οποία ζούσε με τον Τζέρι Ρόμπινσον, και την 29χρονη Αριέλ Ρόμπινσον, στο Σίμπσονβιλ της Νότιας Καρολίνας, πέθανε από πολλαπλούς τραυματισμούς με χτυπήματα στο κεφάλι. Οι αρχές υποστηρίζουν ότι το συμβάν έγινε στις 14 Ιανουαρίου στο σπίτι της θετής οικογένειας της άτυχης Βικτωρίας. Όταν και οι αρχές έλαβαν κλήση για τραυματισμό παιδιού, και όταν έφτασαν εκεί είδαν το αγγελούδι χωρίς τις αισθήσεις του.

Βικτώρια Ρόουθ Σμιθ
Βικτώρια Ρόουθ Σμιθ: Ένα αγγελούδι που μαρτύρησε στα χέρια των θετών γονιών της

Οι Ρομπίνσον κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κακοποίηση παιδιού, η οποία τιμωρείται με ποινή φυλάκισης 20 ετών. Κρατούνται στο Κέντρο κράτησης της κομητείας του Γκρήνβιλ χωρίς εγγύηση, ενώ ακόμα δεν έχει εμφανιστεί δικηγόρος για να τους αναλάβει.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σάλο στην Αμερική καθώς πρόκειται για μία πρωτοφανή και δολοφονική αστοχία του συστήματος υιοθεσιών. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει υιοθετήσει και τα βιολογικά αδέλφια της μικρής, σύμφωνα με δημοσιεύματα, όμως οι αρχές αρνούνται να επιβεβαιώσουν οτιδήποτε.

Και τα ΜΜΕ όμως τηρούν μία περίεργη σιωπή. Με ένα μεγάλο μέρος των αμερικανών πλέον να αναρωτιέται εάν προβάλλονται μόνο συγκεκριμένα εγκλήματα στα αμερικανικά μέσα ενώ αλλά αποκρύπτονται.

ΠΗΓΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ