Το έγκλημα της Γερμανίας κατά των Σέρβων αποκαλύπτεται: Τους έσφαξαν όπως ο Χίτλερ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το μεγαλύτερο έγκλημα σε ευρωπαϊκό έδαφος μετά την γενοκτονία της Κύπρου από τους τούρκους, έγινε στην Γιουγκοσλαβία. Η Γερμανία χρησιμοποίησε τις μεθόδους του Χίτλερ, και τους συμμάχους του Χίτλερ, για να συνεχίσει το έργο του Χίτλερ, κατά των εχθρών της Γερμανίας. Των Σέρβων.
Το βρώμικο μυστικό της Γερμανίας που οργάνωσε μεθοδικά την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας με χιτλερικό πρότυπο, έρχεται τώρα στην επιφάνεια. Το αποκάλυψε ο ίδιος ο Πρόεδρος της Κροατίας Ζόραν Μιλάνοβιτς ανακοινώνοντας σε ομιλία του στο Ζάγκρεμπ ότι το Κροατικό Κοινοβούλιο ια λάβει απόφαση να απαγορεύσει τον «ναζιστικό χαιρετισμό των Ουστάσι».

Αυτούς που μέχρι σήμερα η δύση πλασάρει ως ήρωες! Ενώ όλοι φωνάζαμε πως είναι ναζί δολοφόνοι.
30 ολόκληρα χρόνια μετά την σφαγή των Σέρβων της Βοσνίας λοιπόν, όπου πρωτοστάτησαν οι ναζί Κροάτες Ουστάσι και οι ισλαμιστές τρομοκράτες της Al Qaeda, στο πλευρό των Βόσνιων μουσουλμάνων.

396A4BB5 2B35 4BB3 83D9 8CE621098E3B

Και όμως τότε, ο γερμανικός μηχανισμός προπαγάνδας που μόλυνε ολόκληρη την Δύση, παρουσίαζε τους σέρβους ως κακούς και αιμοδιψείς, προκειμένου να δικαιολογήσει την εθνοκάθαρση που διέπραξε εις βάρος τους. Εθνοκάθαρση που ήταν η άμεση συνέχεια του χιτλερικού εφιάλτη, με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Ναζί και ισλαμιστές. Ό,τι ακριβώς έκανε ο Χίτλερ, το συνέχισε η δήθεν πολιτισμένη Δύση με την απαραίτητη προπαγάνδα.

3EF00528 F5B4 447A 968C 28496E174B68
Τα διθυραμβικά αφιερώματα για τον Μπιν Λάντεν, όταν έσφαζε Σοβιετικούς και σέρβους

Πρώτα έπεσε το προσωπείο των ισλαμιστών, όταν ο Μπιν Λάντεν έριξε τους δίδυμους πύργους. Ποιος θα ξεχάσει όμως τα διθυραμβικά αφιερώματα εκείνης της εποχής, που χαρακτήρισαν τον Μπιν Λάντεν ως ήρωα της Δημοκρατίας, και τις ορδές του που έσφαζαν και βασάνιζαν γυναίκες και παιδιά, ως μαχητές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων!

Τώρα ήρθε η σειρά της αποδόμησης των Κροατών ναζί δολοφόνων. Μετά τον αγώνα της εβραϊκής κοινότητας της Κροατίας, που απαιτούσε την απαγόρευση του ναζιστικού χαιρετισμού των Ουστάσι. Όλοι έκαναν ότι δεν έβλεπαν, μέχρι που ο πρόεδρος της Κροατίας ομολόγησε στο κοινοβούλιο την αλήθεια.

Κάποτε, μετά το έγκλημα πολέμου της Σεμπρένιτσά, που μετά την μεγάλη αντιφασιστική νίκη ακολούθησε μία αδικαιολόγητη σφαγή αιχμαλώτων, ίσως μάθουμε και για την γενοκτονία της Κράινα και των άλλων περιοχών όπου οι Σέρβοι κατασφάχτηκαν μέχρις ενός. Όπως έγινε και στο Κοσσυφοπέδιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ