Απίστευτο φιάσκο με Σακελλαροπούλου και την επέτειο με τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περίεργα πραγματα συμβαίνουν στην Ελλαδιτσα μας. Την στιγμή που τα σενάρια θέλουν η χώρα να βαδίζει σε σκληρότερο lockdown και ειδικά για την Αττική η κατάσταση να γίνεται αφόρητη το Μαξίμου ανακοινώνει ότι θα κάνει μεγαλοπρεπή παρέλαση στις 25 Μαρτίου για τα 200 χρονια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, με καλεσμένους τον Πούτιν, τον Μακρον και τον Κάρολο της Αγγλίας.

Πέρα από το ότι είναι παράξενο και ανεύθυνο να στέλνει προσκλήσεις σε ξένους ηγέτες την στιγμή που δεν ξέρουμε που θα οδηγηθει η κατάσταση με το lockdown, το Μέγαρο Μαξίμου προσχωρεί και σε ένα σημαντικό ατόπημα καθώς υποβαθμιζει με αυτό τον τρόπο την πρόεδρο της Δημοκρατιας.

Οι προσκλήσεις που ανακοίνωσε ότι έστειλε το Μέγαρο Μαξίμου με τόσο διθυραμβικό τρόπο, επρεπε να αποσταλούν από την προεδρία της Δημοκρατίας και προσωπικά από την πρόεδρο κυρία Αικατερίνη Σακελλαρόπουλου και όχι από τον πρωθυπουργό, γιατί πολύ απλά απευθύνονται σε Προέδρους κρατών και όχι σε πρωθυπουργούς.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο επιτελικό κράτος συμπεριελάμβανε και τον ρόλο της προεδρίας της δημοκρατίας. Προφανώς γι’ αυτό και έγινε η επιλογή της κυρίας Σακελλαρόπουλου. Η κυρία πρόεδρος όμως θα πρέπει να αντιδράσει, διότι η θέση που κατέχει δεν είναι κάποια θέση μετακλητού στο μέγαρο Μαξίμου, αλλά η θέση αρχηγού κράτους. Και όλα έχουν ένα όριο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ