Κοροϊδεύατε τις καταγγελίες Τραμπ εκεί στον ΣυΡιζΑ; Ετοιμαστείτε…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η φιλοκυβερνητική εφημερίδα «Τα Νέα», αποκαλύπτει το σχέδιο της κυβέρνησης για να επαναλάβει αυτό που έγινε στις εκλογές του 2000, σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα. Η κατάλληλη σύγκριση είναι με τις πρόσφατες αμερικανικές εκλογές, όπου το αποτέλεσμα υπέρ του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ανατράπηκε από εκατομμύρια επιστολικές ψήφους, οι οποίες σχεδόν στο σύνολό τους, ήταν υπέρ του Τζο Μπάιντεν.

Όλοι φυσικά γνωρίζουν ότι δεν είναι δυνατόν 99 στις 100 επιστολικές ψήφους να απευθύνονται σε έναν υποψήφιο, αλλά ουδείς όπως φαίνεται μπορεί να το αποδείξει.

Δημοσίευμα νέα επιστολικές ψήφοι
Το δημοσίευμα της εφημερίδας που προαναγγέλλει μπόνους 800.000 ψήφων

Η κυβέρνηση λοιπόν ετοιμάζεται να εισάγει 800.000 επιστολικές ψήφους και στην Ελλάδα, από ομογενείς. Γιατί κάτι τέτοιο ανακοινώνεται από φίλο κυβερνητική εφημερίδα; Μα για να δώσει στίγμα σε όσους τολμήσουν να αμφισβητήσουν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι έρχεται «νέα πίτσα», αυτή τη φορά από το εξωτερικό. Άρα, καθίστε στο μαντρί, γιατί αλλιώς θα σας φάει ο λύκος. Ή αλλιώς, ο Κυριάκος θα συνεχίσει να είναι πρωθυπουργός αφού στις επόμενες εκλογές θα έχει και ένα μπόνους 800.000 ψήφων από το πουθενά.

Και σημειώστε το, όπως ακριβώς το γράφουμε. Από τις 800.000 επιστολικές ψήφους, η συντριπτική πλειοψηφία, η απόλυτη πλειοψηφία θα είναι ψήφοι για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δεν χρειάζεται να γίνει κάποιου είδους εξόφθαλμη νοθεία, ούτως ή άλλως ουδείς θα μπορεί να ελέγξει εάν όντως τα επιστολικά ψηφοδέλτια εστάλησαν και εισήχθησαν στα αποτελέσματα με αδιάβλητο τρόπο. Εδώ δεν μπόρεσε να το ελέγξει κοτζάμ Τραμπ που ήταν κυβέρνηση. Θα μπορέσει ο ΣυΡιζΑ ο οποίος έχει απολέσει κάθε επαφή με την κρατική εξουσία και τον μηχανισμό;

Έρχεται η ώρα λοιπόν που ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣυΡιζΑ θα καταγγέλλουν αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος και θα αντιμετωπίζουν ως απάντηση την ακόλουθη ειρωνεία: «Αυτά έλεγε και ο Τραμπ»!

Η συγκεκριμένη προειδοποίηση αφορά όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης που θα δουν τα ποσοστά τους να μειώνονται δραστικά, αλλά τότε θα είναι αργά για δάκρυα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ