Στα κάγκελα οι γονείς από τα κρούσματα στα δημοτικά και την ανυπαρξία του ΕΟΔΥ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρά πολλά τα νέα κρούσματα Κορωνοϊού στα δημοτικά σχολεία της χώρας με αποτέλεσμα οι γονεις όχι απλώς να ανησυχούν αλλά να είναι στα κάγκελα.

Σήμερα είχαμε τρία νέα κρούσματα σε δημοτικό σχολείο στην Αργυρούπολη με τους γονείς να βρίσκονται σε απόγνωση αλλά και εξοργισμένοι καθώς ο ΕΟΔΥ δεν έχει εμφανιστεί, δεν γίνεται ιχνηλάτηση, και οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι να κάνουν.

Στη Σπάρτη είχαμε μία θετική περίπτωση εντοπίστηκε στο τμήμα Ε1 του 2ου δημοτικού σχολείου, με αποτέλεσμα να αναστείλει τη λειτουργία του ως τις 11 Φεβρουαρίου.

Στη Θεσσαλονίκη αγωνία επικρατεί στους γονείς των μαθητών του 9ου δημοτικού σχολείου Ευόσμου, μετά την επιβεβαίωση ότι μια μαθήτρια της τετάρτης τάξης βρέθηκε θετική στον ιό. Το κοριτσάκι, το οποίο παρουσίασε συμπτώματα, είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ στο σπίτι παραμένει για προληπτικούς λόγους και ο μεγαλύτερος αδελφός της που πηγαίνει στην έκτη τάξη, αν και βρέθηκε αρνητικός.

Οι γονεις των μαθητών είναι δικαιολογημενσ στα κάγκελα καθώς ο ΕΟΔΥ δεν προσπαθεί να ιχνηλατήσει τα κρούσματα, ούτε κάνει κάτι για να ενημερώσει τις οικογένειές για το πως πρέπει να συμπεριφερθούν και το τι πρέπει να κάνουν τα αδέρφια μαθητών που έχουν βρεθεί θετικά στον κορονοϊό και φοιτούν στα ίδια σχολεία και κυρίως τι πρέπει να κάνουν οι γονείς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ