Κύριο θέμα στα αλβανικά μέσα η αποκάλυψη του Olympia για το «διάταγμα εισβολής» του Ερντογάν!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αποκάλυψη του Olympia για το προεδρικό διάταγμα που υπέγραψε ο Ερντογάν με το οποίο δίνει το πράσινο φως για εξοπλισμό τρίτων χωρών αλλά και περίεργο οντοτήτων, χωρίς καν μάλιστα αυτές οι παροχές σε στρατιωτικό υλικό να ιχνηλατούνται, έγινε μεγάλο θέμα και στα αλβανικά μέσα.

Η μεγαλύτερη ιστοσελίδα της Αλβανίας, η Tema Είχε εκτενές αφιέρωμα και μετάφραση στα αλβανικά του άρθρου.

Έγραψε συγκεκριμένα:
Αν και έχουν ξεκινήσει συνομιλίες, η Ελλάδα και η Τουρκία δεν φαίνεται να βρίσκονται σε πλήρη ειρήνη μεταξύ τους.

Το ελληνικό μέσα ενημέρωσης “Olympia.gr” έχουν αφιερώσει ένα άρθρο για τη δραστηριότητα της Τουρκίας, και προκαλεί ανησυχία ότι ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν μέσω προεδρικού διατάγματος που υπέγραψε προειδοποιεί για πόλεμο και εισβολή “σε μεγάλη κλίμακα”.

Προεδρικό Διάταγμα Ερντογάν προαναγγέλλει πολέμους και εισβολές »ευρείας κλίμακας»!

Σύμφωνα με το άρθρο, υπάρχει πιθανότητα να χρησιμοποιηθεί η Αλβανία ή η Βόρεια Μακεδονία για την εισβολή και ο Ερντογάν έχει δείξει ότι κάνει ό, τι λέει!

Πλήρες άρθρο:

Επισήμως, η Τουρκία ισχυρίζεται ότι μπορεί να υποστηρίξει τρομοκρατικές οργανώσεις όπως ένα «ισλαμικό κράτος» που ονομάζεται «Μουσουλμανική Αδελφότητα», χωρίς καν να το εγγράψει επίσημα!

Η Ελλάδα θα πρέπει να ηχηθεί για την παγκόσμια κοινότητα μετά την αποκάλυψη του Προεδρικού Διατάγματος που υπέγραψε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Αυτό το προεδρικό διάταγμα απειλεί άμεσα την εθνική ασφάλεια της Ελλάδας, την ακεραιότητα της Ελλάδας, την ασφάλεια της ευρύτερης περιοχής, την εθνική ακεραιότητα οποιασδήποτε χώρας που μπορεί να είναι εμπόδιο στα βρώμικα σχέδια της Τουρκίας.

Με αυτό το Προεδρικό Διάταγμα, η Τουρκία μπορεί να εξοπλίσει οποιαδήποτε χώρα επιθυμεί, ακόμη και χωρίς επίσημη εγγραφή, με όπλα.

Μπορεί να εκπαιδεύσει μυστικούς πράκτορες ή οτιδήποτε θέλει, ακόμη και χωρίς την έγκριση του κοινοβουλίου ή οποιουδήποτε άλλου οργάνου.

Με απλά λόγια, σε περίπτωση ελληνοτουρκικής σύγκρουσης, η Τουρκία θα μπορούσε να εξοπλίσει, για παράδειγμα, την Αλβανία και τα Σκόπια με τουρκικά όπλα για να χτυπήσουν την Ελλάδα.

Εάν η Αλβανία ή τα Σκόπια εξακολουθούν να μην θέλουν να συμμετάσχουν σε έναν πόλεμο από την πλευρά της Τουρκίας, η Τουρκία μπορεί να δημιουργήσει “θέματα” εντός αυτών των χωρών και να τα χρησιμοποιήσει για επιθέσεις εναντίον της Ελλάδας.

Αυτό το προεδρικό διάταγμα αποτελεί ένδειξη κινδύνου κυρίως για την Ελλάδα, η οποία πρέπει τελικά να καταλάβει ότι ο Ερντογάν δεν υπογράφει προεδρικά διατάγματα για αστείο, αλλά αυτό που λέει, το κάνει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ