Η χώρα βαδίζει στην καταστροφή και ο Μητσοτάκης παίζει τένις

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ώρα που συζητούν ακόμη πιο σκληρά μέτρα και τρομοκρατουν τον κόσμο που ζει μέσα στη φτώχεια και την πείνα τους τελευταίους μήνες, με κλείσιμο των καταστημάτων που μόνο ανοικτά δεν είναι, με νέα αύξηση του προστίμου που μπορεί να την πήρε πίσω ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά ήταν προσωρινή η μη εφαρμογή της, με έναρξη της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 18:00 και ότι άλλο ακραίο μετρο φανταστούν ο πρωθυπουργός παίζει τένις.

Ποιος πολίτης μπορεί να πάει να παίξει τένις απέναντι απο το Ζάππειο λίγα λεπτά πριν την έναρξη της κυκλοφορίας; Μπορεί ο Μητσοτάκης να κρύβεται πίσω από τα παραθυράκια των νόμων καταστολής που ο ίδιος ψηφίζει και να εξαιρεί τον εαυτό του από όσοι ισχύουν για τους κοινούς θνητούς, όμως αυτό δνε σημαίνει ότι δεν ωφειλει να σέβεται τις δυσκολίες των υπολοίπων και συμπάσχει μαζί τους.

Ο πρωθυπουργός που θέλησε να δώσει το καλό παράδειγμα κανοντας πρώτος το εμβολιο επρεπε να δώσει το καλό παράδειγμα τηρώντας πρώτος τις απαγορεύσεις και όχι να εξαιρεί τον εαυτό του από αυτές.

Το σχέδιο τους ποιο είναι λοιπόν; Μια νεκρή πόλη όπως έλεγε ο Χρυσοχοϊδης με την απαγόρευση της κυκλοφορίας να αρχίζει από τις 18:00 ώστε να μπορούν να κυκλοφορουν ανενόχλητοι μόνο οι εκλεκτοί όπως ο πρωθυπουργός και οι γαλάζιοι βουλευτές που έτρωγαν σε ταβέρνα στην Παιανια; ( Δείτε Εδώ: Απίστευτοι! Κυβερνητικοί βουλευτές μαζεύτηκαν για δείπνο σε ταβέρνα στην Παιανία εν μέσω πανδημίας).

Η χώρα βαδίζει στην καταστροφή εξαιτιας της ηγεσίας της που δεν μπορεί να διαχειριστεί την πανδημία και το μόνο που κάνει είναι να φροντίζει για την δίκη της καλοπέραση ενώ ο κοσμάκης πεθαίνει αβοήθητος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ