Ποιους στα αλήθεια υπηρετούν οι κουκουλοφόροι του παρακράτους;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο Olympia εδώ και 13 χρόνια αποκαλύπτουμε τον ρόλο των κουκουλοφόρων, αυτού του χεριού της εξουσίας που υπηρετεί τα πιο σκοτεινά σχέδια διεφθαρμένων κυβερνήσεων.

Είτε με κουμπούρι, είτε με μολότοφ, είτε με ταμπέλα σε πρύτανη, οι κουκουλοφόροι είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του ελληνικού λαού.
Δεν θα κάνουμε ιστορική αναδρομή για το πως οι κουκουλοφόροι του Σημίτη διέλυσαν τις συγκεντρώσεις του ελληνικού λαού κατά του πολέμου της Σερβίας, κατά της προδοσίας του Οτσαλάν και όλων των σκανδάλων του συστήματος Σημίτη. Δεν θα θυμηθούμε τα τάγματα εφόδου του Σημίτη με τις κουκούλες που έδερναν από Κούρδους αγωνιστές μέχρι γέροντας του ΚΚΕ.

Θα πάμε στα φρέσκα. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πέρασε νομοσχέδιο το οποίο ουσιαστικά καταστρατηγεί το άσυλο. Διότι η παρουσία αστυνομικών εντός Πανεπιστημίου, αυτομάτως ακυρώνει κάθε έννοια ασύλου.

Και όμως, οι αντιδράσεις ήταν ελάχιστες. Κυρίως όμως, οι αντιδράσεις της κοινωνίας ήταν μηδενικές. Διότι η κοινωνία αηδιασμένη πλέον είχε καρφωμένη στο υποσυνείδητο την εικόνα του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ με την ναζιστικού τύπου επίθεση των κουκουλοφόρων και την ταμπέλα στον λαιμό του πρύτανη.

Ας αναρωτηθούμε λοιπόν, αυτά τα παλικάρια με τις κουκούλες που έκανε αυτό το τεράστιο δώρο στην κυβέρνηση, και αυτή τη στιγμή είναι ελεύθεροι και ωραίοι, ποιούς ακριβώς υπηρέτησαν;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ