Μείζον θέμα με τα Rapid Test για τον κορωνοϊό μετά την υπόθεση Καλογήρου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεγα θέμα με τα rapid tests για τον Κορωνοϊο έχει δημιουργηθεί μετά και από την περίπτωση του κυρίου Μιχάλη Καλογυρου που κάνε rapid test ώστε να καταθέσει για την υπόθεση της NivartisNovartis.

Το τεστ για τον Κορωνοϊο βγήκε αρνητικό. Χθες, παρότι παρουσίασε βαρύτερα συμπτώματα, έκανε και δεύτερο rapid test το οποίο βγήκε επίσης αρνητικό. Τελικά επειδή τα συμπτώματα επιδεινώθηκαν ακόμα περισσότερο, ο τέως υπουργός έκανε και PCR τεστ που βγήκε θετικό και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, κρίθηκε αναγκαίο να παραμείνει για νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Η υπόθεση λοιπόν του Μιχάλη Καλογήρου γεννά μεγάλες ανησυχίες αναφορικά με την ποιότητα των τεστ που έχει προμηθευτεί το κράτος. Δεν μπορεί ένας φορέας κορονοϊού με εμφανή συμπτώματα να κάνει δύο φορές τεστ και τα δύο να βγαίνουν αρνητικά.

Ήταν ίδιας μάρκας τα τεστ; Γιατί τότε το θέμα γίνεται ακόμα πιο σοβαρό. Ελπίζουμε η αρμόδιοι να διερευνήσουν προσεκτικά την υπόθεση, διότι αναξιόπιστα τεστ μπορούν να αποβούν μοιραία στην μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ