Αυτοί είναι Γερμανοί: Πληρώνουν κρυφά συντάξεις σε συνεργάτες των SS!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Γερμανία, ακόμα και σήμερα, με απόλυτη μυστικότητα, δίνει συντάξεις σε κατοίκους τρίτων χωρών που πολέμησαν στο πλευρό των ναζί SS! Στην Ελλάδα όμως όχι μόνο δεν πληρώνουν τις γερμανικές αποζημιώσεις, τις επανορθώσεις, αλλά δεν έχουν δώσει ούτε ευρώ για το κατοχικό δάνειο! Η αποκάλυψη αυτή αποδεικνύει ότι η Γερμανία ουδέποτε αποκήρυξε το ναζιστικό της παρελθόν στην πράξη. Το γεγονός μάλιστα ότι αυτές οι συντάξεις δόθηκαν με απόφαση του 1945 από τον διάδοχο του Χίτλερ στο τρίτο Ράιχ και το σεβάστηκαν όλες οι επόμενες κυβερνήσεις της Γερμανίας Συγκαλύπτοντας το μάλιστα, αποδεικνύει ποιοι πραγματικά είναι οι Γερμανοί.

Γεγονός που στην Ελλάδα θα έπρεπε να το γνωρίζουμε πολύ καλά, διότι οι συνεργάτες των ναζί αντί να τιμωρηθούν σε μία ελληνική Νυρεμβέργη, συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να κυβερνούν και να κατέχουν θέσεις κλειδιά, αυτοί και τα παιδιά τους ως κληρονομικό δικαίωμα.

Κατά τα άλλα, η Γερμανία υποτίθεται ότι αποκήρυξε τον ναζισμό, καταδίκασε το ναζιστικό παρελθόν της, τις ναζιστικές θηριωδίες, στην πραγματικότητα όμως συνεχίζει να λειτουργεί με τους συνεργάτες των ναζί και τα παιδιά τους. Αυτή είναι και η εξήγηση για την κατάντια της Ελλάδας, η εξήγηση για την κατάντια της Ευρώπης.

Φυσικά αυτή την είδηση δεν θα την δείτε σε κανένα συστημικό κανάλι, διότι απλούστατα η Ελλάδα συνεχίζει να είναι προτεκτοράτο της Γερμανίας, με ελάχιστα φωτεινά διαστήματα ανεξαρτησίας.

Οι υποψίες για το βρώμικο αυτό παιχνίδι της Γερμανίας που υποτίθεται ότι καταδικάζει τον ναζισμό και το παρελθόν της, υπήρχαν εδώ και πολλά χρόνια. Τελικά η Γερμανία αποκάλυψε επιτέλους στις αρχές των Κάτω Χωρών τα ονόματα των Ολλανδών πολιτών που εξακολουθούν να λαμβάνουν μηνιαία αμοιβή για τη συμμετοχή τους ως Ναζί στον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το Βερολίνο διαβίβασε έναν κατάλογο με τα ονόματα των δικαιούχων – συνεργατών των ναζί – γερμανικών συντάξεων μεταξύ του 2015 και του 2019 και τα ακριβή ποσά που καταβλήθηκαν, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας Χανς Βιλμπλιφ σε επιστολή προς το κοινοβούλιο, όπως ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ.

Αποδείχθηκε ότι 34 άτομα στις Κάτω Χώρες έλαβαν το «Kriegsbeschädigtenrente» ή αλλιώς επιδόματα αναπηρίας από τη Γερμανία πριν από δύο χρόνια. Οι πληρωμές κυμαίνονταν από αρκετές εκατοντάδες ευρώ έως και 1.300 ευρώ.

Οι περισσότεροι από τους δικαιούχους ήταν βετεράνοι των Waffen SS ή οι χήρες τους και άλλοι στενοί συγγενείς. Σύμφωνα με Αναφορές των μέσων ενημέρωσης μεταξύ αυτών που ακόμα πληρώνονται από την Γερμανία θα μπορούσαν να είναι εγκληματίες πολέμου και πρώην φρουροί στο Άουσβιτς-Μπίρκεναου, καθώς δεκάδες Ολλανδοί υπηρετούσαν στο περίφημο στρατόπεδο θανάτου μαζί με τα γερμανικά στρατεύματα.

Οι Κάτω Χώρες πιέζουν το Βερολίνο να αποκαλύψει τα ονόματα από τότε που αποκαλύφθηκε το 2014 ότι χιλιάδες πρώην Ναζί σε όλη την Ευρώπη είχαν πάρει χρήματα από τη Γερμανία. Τα επιδόματα πληρώθηκαν σύμφωνα με μια διαταγή του 1945 από τον Karl Dönitz, ο οποίος διαδέχθηκε για μικρό χρονικό διάστημα τον Χίτλερ ως επικεφαλής του Τρίτου Ράιχ. Το διάταγμα του Dönitz ήταν ότι όλοι όσοι υπέστησαν σωματική ή ψυχική βλάβη ενώ πολεμούσαν για τη Γερμανία στον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο είχαν δικαίωμα σε παροχές!

Οι Ολλανδοί βουλευτές ισχυρίστηκαν ότι ήταν άδικο οι δικαιούχοι των γερμανικών συντάξεων να μπορούν να εισπράττουν τις επιταγές τους χωρίς φορολογία, λόγω του ότι οι πληρωμές ήταν άγνωστες στις φορολογικές αρχές της χώρας. Ταυτόχρονα, τα θύματα πολέμου – που δικαιούνται πολύ μικρότερες πληρωμές – εφορολογούντο πλήρως!

Στην επιστολή του, ο Υπουργός οικονομικών της Ολλανδίας διαβεβαίωσε ότι όλοι όσοι περιλαμβάνονται στον κατάλογο που υπέβαλε η Γερμανία θα ελεγχθούν σύντομα από τις αρχές για να διαπιστωθεί εάν πληρώνονται φόροι από τα «βρόμικα» επιδόματα τους.

Ένας νόμος ψηφίστηκε στη Γερμανία το 1998, ο οποίος επέτρεπε να αφαιρεθούν τα οφέλη από τα πρώην στρατεύματα, εάν υπάρχουν αποδείξεις για τη συμμετοχή τους σε εγκλήματα πολέμου. Αλλά 76 χρόνια μετά τον πόλεμο, η παροχή τέτοιων αποδείξεων είναι συχνά προβληματική και το μέτρο έχει εφαρμοστεί μέχρι τώρα μόνο σε περίπου 100 άτομα!

Γερμανία λοιπόν που παρίστανε την μετανοημένη και καταδίκαζε το ναζιστικό παρελθόν της, στην πράξη αντάμειβε τους συνεργάτες των δολοφόνων ναζί, ενώ ακόμα δεν έχει καταβάλει στην Ελλάδα ούτε ευρώ για τις πολεμικές επανορθώσεις και το κατοχικό δάνειο. Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της Γερμανίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ